Samsung Galaxy Tab S9 alınır mı?

Bütçe
25k

Merfrak

Decipat
Daha fazla  
Normalde katlanır telefon alacaktım fakat kimse önermediği için vazgeçtim ve kendime bir tablet almaya karar verdim. Özellik olarak içime en çok sinen Tab S9 oldu. Şu an fiyatı 21.5, 22K civarında. Bu fiyat bandında özellik anlamında daha iyisini bulamadım. Xiaomi marka almayı düşünmüyorum. Herkes iPad al diyor fakat bu fiyatta hiçbiri S9'a yaklaşamıyor ve hepsinin ekranı 60Hz ve LCD ekran. Bazı kişiler de Huawei, Honor falan dediler fakat onlarda da Google sıkıntı çıkarıyormuş, extra uygulama falan kurmakla uğraşmak istemiyorum. Son olarak S9'un kutusunun içinden kalem çıkıyor mu bilen cevap verirse çok sevinirim. Atlamış olduğum, görmediğim daha iyi bir tablet varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam, Samsung Tab S7 ve Samsung Tab S8 Ultra kullanan biri olarak samsungun tablet sektöründe kendini kanıtladığını ve Tab S9 modelinin de alınabiliceğini düşünüyorum.

Kasım indirimlerinde 19 bin bandına kadar düşmüştü ama şu anki fiyatına da değer bence. Kalem çıkıyor sorun yok, amiral gemisi modellerinden birisi zaten canavar gibi. 1-2 aydır da kullanıyorum pişman etmeyecek bir tablet.

Özellikleri bayağı iyi tabletin ayrıca içinden kalem de çıkıyormuş.

Tab S9 FE+ kullanıyorum, defterleri ve fotokopileri bir kenara atmak için aldım. Şahsen hiç oyun vb tarzı işlerde kullanmadım. Kendi kalemi çıktı kutusundan ama ben fazla yazı yazdığım için 5. ayda falan kalem ucunu iyice yıprattım, o yüzden benim gibi sırf not almak için düşünüyorsan yedek uç da al. Onun dışında çok güzel cihaz, telefonun da Samsung olduğundan ikisi beraber çalışıyor, bazen laptop için ikinci monitör olarak kullanıyorum, pil ömrü de iyi gidiyor.

Batarya konusunda sizi memnun etti mi? FE modellerinde daha büyük batarya var fakat işlemciden kaynaklı S9 da da iyi bir batarya performansı olacaktır diye düşünüyorum.

Özellikleri bayağı iyi tabletin ayrıca içinden kalem de çıkıyormuş.

Teşekkürler.

İşlemci ve ekran teknolojisinden dolayı FE model tercih etmek istemiyorum. Bataryasının iyi olacağını düşünüyorum. Peki sizce ikinci el almak mantıklı mı? 17.5k ya yanında klavyeli kılıf, yedek kalem ucu kutusu faturası mevcut diyorlar da, içinin açıldığını veya herhangi bir sıkıntısı var mı nasıl anlarım bilmiyorum.

Batarya konusunda sizi memnun etti mi? FE modellerinde daha büyük batarya var fakat işlemciden kaynaklı S9 da da iyi bir batarya performansı olacaktır diye düşünüyorum.

S9 zaten amiral model olduğu için FE'deki Exynos'la kıyaslanmaz zaten özellikle performans açısından yanına yaklaşamaz FE modeli. İkisi arasındaki ekran farkı bile bir değişken. Batarya konusunda ne çok çok iyi ne de kötü benim fikrim. Günlük kullanımda günü kurtarır ama yoğun kullanımda 6 8 saat arası gidiyor sanırım. 3 4 saat yoğun bir oyun oynadığımda %40 civarı gitmişti bir ara yanlış hatırlamıyorsam.

Olabilir ben özellikle performans aramıyordum ders çalışmak için aldım o yüzden FE modelini tercih ettim ama genel fikir olsun diye belirttim FE modeli gayet iyiyken S9 da gayet iyidir.

Benim için tüm gün dayanmasına bile gerek yok. İş çıkışından yatana kadar kapanmasın yeter. Zaten genellikle film, YouTube çok nadir hafif oyunlar için kullanmayı düşünüyorum. Bir de 45watt hızlı şarj yok diyenleri gördüm. FE modelinde özellikleri arasında yazıyormuş fakat normal S9 da yazmıyormuş. Yani var mı yok mu 45watt

45W şarjı var. Epey sayfasından da görüntüleyebilirsiniz özelliklerini:

Şarjı kurtarır. Basit şeyler yapacaksanız hatta FE modeli de yeter. FE+ da alabilirsiniz daha büyük ekrana ve biraz da olsa artırılmış donanıma sahip FE'ye kıyasla. Yine AMOLED ekran değil ama üzmez.
Tabii bütçe sorunu yoksa S9 almak en mantıklısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…