Samsung Galaxy Tab S9 FE+ alınır mı?

mericcqa

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Kız arkadaşıma tablet almak istiyorum. Bu modeli buldum ve hoşuma gitti kendisini yüksek lisans yapıyor ve sürekli yazı yazması gerekiyor kaleme de ihtiyacı oluyor, şu anda laptop kullanıyor onun üzerinden hallediyor. Şimdi tablet istiyor telefon olarak Apple kullanıyor ama iPad Air 5. nesil çok pahalı olduğu için bende bu modeli almayı düşünüyorum. FE mi yoksa FE+ mi daha iyi olur ve işletmecisi kaliteli mi? Exynos 1380 var içerisinde ancak S9'lar da daha iyisi var sanırım hangisini almak mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
S9 alınabiliyorsa S9'un yanına yaklaşamaz FE modeli. Gerek AMOLED ekran kalitesi gerekse işlemci gücü açısından. Ama FE modelleri de not alma türevi üniversite işlerinde iş görür her türlü. Sadece not almak için kullanılacaksa ve bütçe esnek değilse FE yeterli olur.

Boyut konusunda FE'deki 11 inç boyut bence yeterli fakat büyük ekran isteniyorsa FE+ da tercih edilebilir.

En azından karar vermede yardımcı olabileceğini düşünerek aşağıdaki listeyi atıyorum.
Sanırım ucuza kaçardım ve Honor benim tercihim olurdu.

Honor Pad 9 sanırım kalem hediyeliydi. O daha iyi bir seçenek olur.
Aralarında fiyat farki as fakat;
İşlemci (cpu), Grafik gücü (gpu) Samsung çok daha iyi.
Pil daha yüksek kapasiteli.
Dex modu ile windows benzer arayüzü güzel.
Screenshot_2024-12-11-20-26-35-287_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Sadece Ekran olarak Honor iyi hangisi mantıklı?

Aralarında fiyat farki as fakat;
İşlemci (cpu), Grafik gücü (gpu) Samsung çok daha iyi.
Çok daha iyi değil. Exynos 1380 ile SD 6Gen1 arasında neredeyse fark yok sayılır. Ekran olarak da bariz şekilde Pad9 daha iyi, e kalemi de veriyorlar adamlar. Daha ne olsun. Daha az paraya daha iyi cihaz.

Çok daha iyi değil. Exynos 1380 ile SD 6Gen1 arasında neredeyse fark yok sayılır. Ekran olarak da bariz şekilde Pad9 daha iyi, e kalemi de veriyorlar adamlar. Daha ne olsun. Daha az paraya daha iyi cihaz.
Honor x9 İşlemcisi snapdragon 685 diye biliyorum.
IMG_20241211_223251_067.jpg

Eğer Honor pad 9 Snapdragon 6gen 1 ise;
IMG_20241211_223520_394.jpg

Benim tercihim işlemci+pil+gpu yani ekran kartı gücü sebebiyle Samsung olurdu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı