Samsung Galaxy Tab S9 FE+ sorunlu bir tablet mi?

Xetr0w

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bir tıp öğrencisi olarak Samsung Galaxy Tab S6 Lite tabletim artık bana yetmez durumda ve yeni tablet arayışındayım. Samsung istiyorum ve Samsung bakıyorum yine. Bütçeme uygun olarak da Tab S9 FE+ 12 GG RAM 256 GB hafızalı olan modelini buldum ama internette tablet hakkında yorumlara baktıkça durduk yere kapanıyor ve açılmıyor, durduk yere ekran gidiyor 10 sn sonra geliyor, notes uygulamasında not alırken tablet ısınıyor gibi birçok şikayetle karşılaştım.

Tablet özellik olarak beni gayet tatmin eder durumda lakin bu tarz problemlerden sonra almak konusunda çok kararsız kaldım. Daha önce kullanan ve tecrübelerini veya ilgilerini aktarabilecek olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirm. (s9FE+ hakkındaki kötü yorumlardan sonra S9 modeline de baktım ama mevcutta bulabildiğim 8 GB RAM 128 GB hafızalı olan modeli 23-25k bandında ve şu an bütçemi aşıyor tablete aciliyetim yok.

Yazın biraz daha bekledikten sonra da alabilirim ama fiyatların uçmasından da çekiniyorum bekleyip beklememe konusunda ya da iki tablet arasındaki farkı beklemeye değer diye bir yorumda bulunabilir miyiz?)

Daha dün Amazon'da düz S9 (8GB/128GB) 17.099 TL'ydi. S9'a çıkacak bütçeniz varsa FE'lere gerek yok.

Not alırken ısınma olayı şarjdayken doğru. Şarda değilken o kadar rahatsız etmez.

Galiba S9+ alacağım hocam bütçeyi ağzına kadar zorlayıp. S9FE+tan Galaxy AI olmamasından ötürü soğudum ve vazgeçtim s9a da çıkmışken ekranı da daha büyük olsun diye S9+ almayı düşünüyorum S9+ ile alakalı bildiğiniz sorunlar var mıdır?

Ekleme olsun bugün mağazadan tabletleri inceledim ve Samsung görevlisiyle konuştum. S9 FE serisine de Galaxy AI desteği gelmiş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı