Samsung Galaxy Tab S9 FE+ vs Huawei MatePad 11.5 PaperMatte Edition

Hocam s9FE+ kullanıyorum sana tavsiyem biraz daha para koy S9 almaya çalış çünkü son çıkan AI güncellemesini FE modeller almadı.
Hiçbir işe yaramıyor bence. Özetle özelliği dışında işe yarayan bir şey değil. Ayrıca 7K fark az değil. Az daha koy şunu al denilecek bir fiyat farkı yok arada.

Bence S-Pen'in kullanımı Apple Pencil'dan vs çok daha iyi. Sevmeyen bile iki kere kullanınca direk alışıyor. Normal kalem büyüklüğünde ve ağırlığında olduğundan gayet kolay alışılıyor.

Isınma konusunda katılıyorum. Fırın olmuyor ama Samsung Notes'ta arka planı beyazda bırakıp 30-40 dakika geçirirseniz biraz ısınıyor fakat fırın denecek kadar değil. Hızlıca da soğuyor ayrıca. Benim SD 8 Gen 2'li S9 Plus'ım FE'lerden bir tık daha fazla ısınıyor ısındığında. Fakat rahatsız edecek seviyede değil.
Hocam siz ikisini de deneyimlediniz sanırım arada ki fiyat farkıda az buz değil. Sizce değer mi?

İşe yaramıyor olabilir ama zamanla gelişebilir size kalmış eğer bir merakınız yoksa s9FE+ oldukça iyi 8 aydır kullanıyorum çok iyi bir tablet.

Hocam yapay zekanın son sürüm olması ders film dizi için kullanan insanlara pek fark etmiyor bence.

Evet fark etmiyor ben kendimden örnek verdim biraz meraklı biriyim bu konularda ama eğer sadece dizi film için kullanacaksanız oldukça büyük bir ekranı var ve bayağı kaliteli işinizi görür şu an DGS'ye hazırlanıyorum ve tüm testleri tabletten çözüyorum yazı yazmasında iyi.

Hocam siz ikisini de deneyimlediniz sanırım arada ki fiyat farkıda az buz değil. Sizce değer mi?
Sınıfımdaki 4 kişiye Tab S9 FE Plus aldırdım. Kendim Tab S9 Plus kullanıyorum. Sıra arkadaşım iPad 10. Nesil kullanıyor. Yani hepsine hakimim. O farka tabii ki değer. AMOLED ekran, 120hz desteği, Type-C üzerinden ekran yansıtma, Snapdragon 8 Gen 2 SoC, S-Pen Temassız İşlemler (Sadece havalı görünüyor boş özellik), daha iyi hoparlör vs gibi çok büyük artıları var. Sonuçta o para verilebiliyorsa kesinlikle değer.

Sınıfımdaki 4 kişiye Tab S9 FE Plus aldırdım. Kendim Tab S9 Plus kullanıyorum. Sıra arkadaşım iPad 10. Nesil kullanıyor. Yani hepsine hakimim. O farka tabii ki değer. AMOLED ekran, Type-C üzerinden ekran yansıtma, Snapdragon 8 Gen 2 SoC, S-Pen Temassız İşlemler (Sadece havalı görünüyor boş özellik), daha iyi hoparlör vs vs say say bitmez. Sonuçta o para verilebiliyorsa kesinlikle değer.
Konu sahibinin bütçesi artar ise onun için güzel bir bilgidirme oldu hocam sağolun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı