Samsung Galaxy Tab S9+ klavye, mouse ve kılıf önerisi

ShadowsLover

Hectopat
Merhaba arkadaşlar geçen gün Tab S9+ modeli için de konu açmıştım ve bugün itibarıyla tableti sipariş verdim. Fakat tabletin kutu içeriğinde herhangi bir kılıf yok biliyorsunuz ki dolayısıyla bir kılıf almam gerekiyor.

Genellikle not tutma, ders videoları izleme, ileride de video editleme gibi işlerde kullanacağım ayrıca klavye ve mouse ile birlikte kullanmayı düşünüyorum dolayısıyla birkaç alternatif arasında kaldım. Öncelikle Samsung'un orijinal kılıfı içerisinde klavye ve mouse pad ile geliyor fakat tableti tam kaplamadığını ve klavyesiz kullanımlarda ise masaya sabitlediğimizde alt tarafını tam kaplamadığından dolayı alt tarafın çizilmesi gibi risklerini okudum. Onun haricinde fiyatı normal olarak diğer alternatiflerine göre ise daha pahalı. Bir de klavye, mouse ve kılıfı ayrı ayrı sipariş verebilirim:

Logitech Klavye ve Mouse
Kılıf

Veya ayrı ayrı sipariş vermek yerine orijinal olan Samsung Orijinal Klavyeli Kılıfı alacağım. Siz hangisini önerirsiniz ayrıca okul ve dershaneye götüreceğim dolayısıyla çantamda taşımayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı