Samsung Galaxy Tab S9 klavyeli kılıf önerisi

Tamam hocam sağ ol.

Hocam PUBG Mobile gibi FPS oyunlarında 120 FPS veriyor ve bu FPS iPhone 16 Pro Max 60 veriyor bence oyun için iyi bir cihaz ve evet dediğiniz gibi bu tablet çok işlevsel her işi görür.
Hocam bizim oyundan kastımız, GodOfWar, Resident evil 4 remake, Assasin's creed mirage falan yoksa PUBG Mobile gibi mobil tabanlı bi oyunu Tab S9'u bırakın 6000 liralık bir tablet bile stabil olarak oynatabilir. Ek olarak Tab S9 120FPS verse bile oyunun optimizasyonunu yüksek FPS değerlerine iyi uyduramadıklarından dolayı iyi bir deneyim vermiyor ve cihazı çok ısıtıyor. Hemde İPhone 16 Pro Max'in içinde ki A18 Pro'nun PUBG Mobile'da 60 FPS'de sınırlı kalacağını düşünmüyorum. O işlemci açılırsa low grafiklerde konsol oyunlarını bile oynatır.

Vice City ve San Andreas Definitive'i bitirdim. SD8 Gen2 ısınıyor.

Her cihaz ısınıyor ısınmayan cihaz mı var hocam bir de böyle güçlü bir işlemciden bahsediyoruz ısınması çok normal bir tane soğutucu alırız kapanır konu ve ben PC oyunu oynamak isteseydim laptop alırdım lakin ben mobil oyun için aldım cihazı şu anda 4060 ekran kartlı bir sistemim mevcut zaten her oyunu yüksek grafiklerde oynuyorum.

Bir de uyarayım konudan bağımsız bir konu açıldı lütfen ana konuya dönelim, ben geçikme olsa da olmasa da kesin alacağım tabletin orijinal mousepadli klavyeli kılıfını ilginiz için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…