Samsung Galaxy Tab S9+ tablet ilk kullanımda kendi kendine kapandı

renasyucel

Centipat
Daha fazla  
Birkaç gün önce satın almış olduğum Samsung Galaxy Tab S9+ tablet bugün elime ulaştı ve kurulumunu yapıp kendimce kişiselleştirmek haricinde neredeyse hiçbir şey yapmadım. Bir iki saat yüklemeler vs yaptım sonrasında tam tableti şarja takacaktım çünkü şarjı %9 civarlarındaydı. Ben daha hiçbir şey yapmadan olduğum ekran bir anda gitti ve tablet kapandı.

Hemen gidip şarja taktım ve şarj simgesi çıktı (fotoğraflara ekliyorum) fakat uzun süredir takılı olmasına rağmen halen düğmesine basınca açılmıyor.

Yetkili servis ile görüştüm ve güç düğmesi + ses tuşlarına aynı anda basmamı söyledi zaten öncesinde denemiştim fakat tekrar yaptım bu sefer de ekrandaki şarj simgesi gitti ve kısa bir anlığına ekranın üst kısmında yatay ve ince bir şekilde pikseller yanıp söndü.

Yetkili kişi bana tabletin ilk şarjında orijinal şarj adaptör ve kabloları ile birlikte bile 2-3 dk sürdüğünü bir başka marka ile daha da uzun sürebileceğini söyledi ama çok uzun zaman oldu ben artık açılıp açılmayacağını kestiremiyorum.

Şu an halen şarj simgesi yanıyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• 17220973283712190698025608531156.jpg
    17220973283712190698025608531156.jpg
    51,2 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Servise götür, tahminimce kritik voltaj eşiğini geçti pilin. Lityum pillern tasarımları gereği nadir de olsa şarjları bittiğinde bir daha asla şarj almama ihtimalleri var, sende de bu olmuş olabilir.

Şarja koydum 1 saat boyunca bekleyeceğim eğer olmazsa mecburen garantiye göndereceğim. Daha 5 saat bile olmadı elime geçeli o kadar uğraştığıma yanarım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı