Samsung Galaxy Tab S9 Wi-Fi tablet (12 GB/256 GB) alınır mı?

Bütçe
25.000-30.000

Hocam bastırmadan da denedim lakin ses geliyor. Fazla değil de bir noktada huylandırdı tablet çok güzel, çok stabil beğendiğim çoğu özelliği var. Bunu üniversite için aldım ama bir baktım neredeyse çoğu kullanacağım uygulamalar paralı ücretsi versiyonlarını doğru düzgün bulamadım bundan dolayı da işimi zora sokuyor. 2 gün bunları halletmeye, uygulamaların ücretsiz versiyonunu bulmaya çalışacağım olmazsa iade edip samsunga geçeceğim tableti ne kadar sevsem de durum bu.

Ekran ise üzmedi LCD olmasını neredeyse fark etmiyorum, diğer markaların LCD ekranına göre çok çok iyi 60Hz olması ise arada gözüme batıyor ama olduğunu unutuyorum, animasyonlarla vs. akıcılığı sağlamışlar.

Hocam nasıl rahat ederseniz. Bir de hangi uygulamaları arıyordunuz acaba?

Hocam nasıl rahat ederseniz. Bir de hangi uygulamaları arıyordunuz acaba?
Hocam office uygulamalarına baktım. Microsoft zaten paralı, bir tane uygulama buldum. Sadece word için aylık 500 istiyor, ücretsiz olanların hiçbir özelliği yok. Pdf uygulamaları da paralıydı. Not uygulamasında ise neredeyse hepsi paralı freenote var şu anlık o işimi görüyor ama yetersiz hissettiriyor. Haliyle bunları kullanmak için aldığım cihazda her uygulama için aylık 300 400 ödemek hoş gelmiyor.

Hocam bende Freenote kullanıyorum ve emin olun gayet iyi. Paralı olan uygulamalar genelde tablete çok fazla iş yükü bindiriyor hani Notability falan kullanın tablet böyle AAA kalite bi oyun çalıştırıyor gibi ısınıyor. PDF için Documents uygulamasını kullanıyorum. Bence her açıdan yeterli. Ek olarak Office uygulamalarının gerek Android gerekse İOS tarafında ki optimizasyonları 5 kuruş etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…