Efeli Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #1 Samsung'u alacaktım ama diğerinin özellikleri daha iyi gibi. Hangisini önerirsiniz? Sadece YKS ve üniversite için kullanacağım.
Samsung'u alacaktım ama diğerinin özellikleri daha iyi gibi. Hangisini önerirsiniz? Sadece YKS ve üniversite için kullanacağım.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.638 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2025 #2 Yakın fiyatlara Honor Pad 9 bulunuyor. Ona alın derim. Bu ikisi arasından Redmi Pad Pro yazılım bakımından, S9FE ise özellik bakımından fiyatını hak etmediğinden pek iyi değil bence.
Yakın fiyatlara Honor Pad 9 bulunuyor. Ona alın derim. Bu ikisi arasından Redmi Pad Pro yazılım bakımından, S9FE ise özellik bakımından fiyatını hak etmediğinden pek iyi değil bence.
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.568 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 6 Nisan 2025 #3 Yani özellik açısından redmi gibi duruyor ancak arayüz bakımından samsung seviyorum derseniz samsung tercih edebilirsiniz.
Yani özellik açısından redmi gibi duruyor ancak arayüz bakımından samsung seviyorum derseniz samsung tercih edebilirsiniz.