Samsung Galaxy Tab S9FE vs S9FE+

OKingChaos

Decapat
Daha fazla  
Selam dostlar,
Konudan da anlayacağınız gibi iki tablet arasında kaldım. Samsung tablet istiyorum yalnızca bu yüzden en sona bu iki tablet arasında kaldım.
Özellikler bakımından çok büyük farklılıklar görmedim ama ekran boyutu olarak S9FE+ modeli gerçekten gözüme büyük geldi. Bu bakımdan size bir diğer sorum ise büyük boy tablet mi yoksa küçük boy tablet mi olacak. Hangi boy tabletin avantajı daha fazla olur?

Selam dostlar,
Konudan da anlayacağınız gibi iki tablet arasında kaldım. Samsung tablet istiyorum yalnızca bu yüzden en sona bu iki tablet arasında kaldım.
Özellikler bakımından çok büyük farklılıklar görmedim ama ekran boyutu olarak S9FE+ modeli gerçekten gözüme büyük geldi. Bu bakımdan size bir diğer sorum ise büyük boy tablet mi yoksa küçük boy tablet mi olacak. Hangi boy tabletin avantajı daha fazla olur?
S9fe+ büyük boy olduğu için bence alınmalı. Küçük boy tabletin bir küçüğü telefon zaten ne gerek var.

Bence ikisi de büyük boy tablet. Buradaki asıl soru tablet mi yoksa laptop alternatifi bir cihaz mı? Amacınız tabletse s9FE, amacınız laptopa alternatif bir cihazsa Plus olan modeli alabilirsiniz.

S9FE+ büyük boy olduğu için bence alınmalı. Küçük boy tabletin bir küçüğü telefon zaten ne gerek var.

Küçük olan küçük değil ki 10.9 inç, diğeri de 12.4 inç. Böyle bir yorum yapmak için hayatınızda hiç tablet telefon kullanmamış olmanız gerek. Ben 1 aya yakın bir süredir Tab s kullanıyorum 10.5 inç o bile devasa geliyor bazen.

Bence ikisi de büyük boy tablet. Buradaki asıl soru tablet mi yoksa laptop alternatifi bir cihaz mı? Amacınız tabletse s9FE, amacınız laptopa alternatif bir cihazsa Plus olan modeli alabilirsiniz.

Küçük olan küçük değil ki 10.9 inç, diğeri de 12.4 inç. Böyle bir yorum yapmak için hayatınızda hiç tablet telefon kullanmamış olmanız gerek. Ben 1 aya yakın bir süredir Tab s kullanıyorum 10.5 inç o bile devasa geliyor bazen.
Evet küçük değil fakat bence tablet büyük olmalı işlemleri daha kolay halletmek için. Dizi film seyrederken daha keyifli izlemek için vs. S9fe ile s9fe+ ı incelediğimde direkt boydan dolayı s9fe+ demiştim tercih meselesi tabii.

FE'nin mobilitesi daha yüksek olur, daha rahat bir yerlere götürürsünüz ve elinizde tutarken elinizi FE+ kadar yormaz. FE Plus'ın ise büyük ekranı sayesinde multi-tasking yani aynı anda birçok işi yapmanız daha kolay olur. Mesela ekranı 2'ye bölüp bir tarafa Chrome bir tarafa YouTube attığınızda iki uygulama için de çalışacak daha fazla alanınız olur. Hangisi sizin için daha büyük artıya/daha az eksiye sahipse onu tercih edebilirsiniz.

Evet küçük değil fakat bence tablet büyük olmalı işlemleri daha kolay halletmek için. Dizi film seyrederken daha keyifli izlemek için vs. s9FE ile s9FE+ ı incelediğimde direkt boydan dolayı s9FE+ demiştim tercih meselesi tabii.

Bunun taşıması, pratikliği vs. de var. 2 inç kağıt üzerinde hiçbir şey ama pratikte çok fark ediyor. 8 ve 10 inç en sevdiğim boyutlardır. Ama pratikte hangisi daha iyi dersen hem okuma, hem taşıma, hem de içerik tüketme anlamında 8 inç kat kat üstün bir boyut. 10 inç cihaz ile video izlemek için elinde tutmak bile yorucu oluyor.

Bunun taşıması, pratikliği vs. de var. 2 inç kağıt üzerinde hiçbir şey ama pratikte çok fark ediyor. 8 ve 10 inç en sevdiğim boyutlardır. Ama pratikte hangisi daha iyi dersen hem okuma, hem taşıma, hem de içerik tüketme anlamında 8 inç kat kat üstün bir boyut. 10 inç cihaz ile video izlemek için elinde tutmak bile yorucu oluyor.
Evet taşımada haklısınız fakat bilemedim ekranın büyük olması en azından ben kendi kullanımım için söylersem diğer açıkları kapatıyor benim için. Tabii arkadaş nasıl kullanacak bilemiyorum onun için kendi karar versin.

Selam dostlar,
Herşeyi aynı,Ekran nedeniyle pil farkı var oda eşit ömür kullanım sunuyorlar...
Biri 11inch diğeri 12.4.

Büyük olan neredeyse tepsi kadar yani baya büyük..
Bunu mağazadan görüp netten sipariş vermek daha mantıklı..
Vatan, MediaMarket, Teknosa gidip bakın.

Yalnız S9fe'nin 2 çeşidi var.6/128gb ve 8/256gb.
6/128gb ucuz olanı 11.500-12.000₺
Almışken +1500₺ daha verip 8gb s9fe alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı