Samsung Galaxy Tab3 şarj olmuyor

Dart_Maul

Hectopat
Merhaba, uzun aradan sonra tabletime geri dönmek istedim. Şarjı olmadığı için açılmadı zannettim, bu sebepten şarja taktım ve şöyle bir şey karşıma çıktı ve şarj olmuyor ve tablet açılmıyor. Olabildiğince içini açmadan nasıl düzeltebilirim?
Not: Şarj silindirinin yanında uyarı işareti çıkıyor ve açılmıyordu fotoğraf almaya çalıştığım zaman tablet düzgünce şarj oluyor gibi gözüküyor fakat açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun aradan sonra tabletime geri dönmek istedim. Şarjı olmadığı için açılmadı zannettim, bu sebepten şarja taktım ve şöyle bir şey karşıma çıktı ve şarj olmuyor ve tablet açılmıyor. Olabildiğince içini açmadan nasıl düzeltebilirim?
Not: Şarj silindirinin yanında uyarı işareti çıkıyor ve açılmıyordu fotoğraf almaya çalıştığım zaman tablet düzgünce şarj oluyor gibi gözüküyor fakat açılmıyor.
Merhaba. Bende Tab4 var ve o da aynı sorundan mahrum. Şöyle ki, bataryasını değiştirerek çözüm buldum ben. Fakat yinede 1 hafta sonra şarj su gibi gitmeye başladı. (Dakika da %5) Bunun sanırsam kesin bir çözümü yok. Eski modeller bunlar, tablet değiştirmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı