sin_mascara Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 61 Yer Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar elimde bir Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 cihaz var. Bunu bilgisayar olmadan cihaz üzerinden nasıl root ederim? Yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar elimde bir Samsung Galaxy Trend Plus GT-S7580 cihaz var. Bunu bilgisayar olmadan cihaz üzerinden nasıl root ederim? Yardımlarınızı bekliyorum.
OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2015 #2 Google amcaya bir sorsan bulmazsan buraya konu açsan daha sağlıklı olmaz mı ? Bu siteden çeviri yap gerekli dosyaları indir, zaten anlatımı düzgün şekilde yapılmış. forum.xda-developers.com: [Guide][Root+CWM] Samsung Trend plus GT-S758… | Android Development and Hacking | XDA Forums
Google amcaya bir sorsan bulmazsan buraya konu açsan daha sağlıklı olmaz mı ? Bu siteden çeviri yap gerekli dosyaları indir, zaten anlatımı düzgün şekilde yapılmış. forum.xda-developers.com: [Guide][Root+CWM] Samsung Trend plus GT-S758… | Android Development and Hacking | XDA Forums
sin_mascara Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 61 Yer Gebze Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #3 Google amacadan araştırdım zaten. Yoksa buraya konu açmazdım. Bu arada bilgisayarsız demiştim yanlış anladınız herhalde.
Google amacadan araştırdım zaten. Yoksa buraya konu açmazdım. Bu arada bilgisayarsız demiştim yanlış anladınız herhalde.
OneAcar 37 Hectopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 242 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2015 #4 sin_mascara dedi: Google amacadan araştırdım zaten. Yoksa buraya konu açmazdım. Bu arada bilgisayarsız demiştim yanlış anladınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Yanlış anlamışım. Bilgisayarsız ROOT ben sadece LG G2'de gördüm. Bunun dışında bir bilgim yok.
sin_mascara dedi: Google amacadan araştırdım zaten. Yoksa buraya konu açmazdım. Bu arada bilgisayarsız demiştim yanlış anladınız herhalde. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın. Yanlış anlamışım. Bilgisayarsız ROOT ben sadece LG G2'de gördüm. Bunun dışında bir bilgim yok.