Samsung Galaxy Watch 4 (46mm) Alınır mı?

Pil yine çok iyi değil fakat, nihayetinde bu bir saat. Oyun oynamak, video izlemek gibi aktivitelerle zaten pili çok daha hızlı bitiyor haliyle. Ben gelen maillerimi görüntülemek, saati kontrol etmek, WhatsApp kullanmak dışında çok bir şey yapmıyorum. İki gün gidiyor. Bu fiyata ucuz etin yahnisi diyelim.

Samsung'un sitesinde Android 8 ve 1.5GB ram üstü cihazların desteklediğini yazıyor. 10+ olduğuna dair bilgiyi nereden aldınız?

Ufak bir araştırma yaptım ve Samsung'un sitesinde yazan bilginin yanlış olduğunu okudum. Dediğiniz gibi mininmum Android 10 istiyor anlaşılan. Yanlış bilgi için kusura bakmayın

Son düzenleme:
Samsung'un sitesinde Android 8 ve 1.5GB ram üstü cihazların desteklediğini yazıyor. 10+ olduğuna dair bilgiyi nereden aldınız?
Hocam buraya medya ekleyemedim fakat buradan Galaxy Watch 6 44mm'in kendi sitesine giderek görebilirsiniz madde şu şekilde:

** Galaxy Watch6 Serisi, Android 10.0 ve minimum 1.5 GB RAM'e sahip bir Samsung Galaxy telefon ile eşleştirilmelidir.

Evet hocam, bahsettiğiniz gibi Android 10 gerekiyor minimum gerçekten. Cihazın kutusunda da Android 10 istediği yazıyor. Fakat yine, Samsung'un kendi sitesinde 8.1 olduğu yazıyor. Bir tarafta yanlış bilgi vermeleri cidden çok garip Kusura bakmayın tekrardan yanlış bilgi için. Minimum Android 10.

Estağfurullah hocam ne kusuru, hepiniz insanız en nihayetinde.. Kusurluk bir davranış sergilemediniz, yanıtladığınız için teşekkür ederim

Sizce Android 8.1 olan telefon ile kullanırsam herhangi bir sorun yaratır mı?

Bu konuda hiçbir fikrim yok maalesef. Fakat okuduğuma göre Android 9 kullanan kullanıcılar da GW6'yı cihazlarına bağlayamamışlar, eğer 6'dan bahsediyorsanız. 4 konusunda ise... emin değilim tekrardan.

Bu konuda hiçbir fikrim yok maalesef. Fakat okuduğuma göre Android 9 kullanan kullanıcılar da GW6'yı cihazlarına bağlayamamışlar, eğer 6'dan bahsediyorsanız. 4 konusunda ise... emin değilim tekrardan.
Galaxy Watch 4 için minimum Android 6 istediği yazıyor Samsung'un sitesinde. Az önce yanlış bilgi vermeme sebep oldular fakat herhalde Android 8 ile uyumludur diye umuyorum .

Küçücük ekranda koca koca parmaklarla o ekrandan mail okumaya çalışmak, whatsapp'a girmeye çalışmak bence saçma. Ben böyle bir şeye normal şartlarda para vermezdim ama öğrenci olduğum için okul çok boş geçebiliyor. Sıkıldığım için aldım geçici bir hevesti benim için. Saat güzel ona sözüm yok ama Android işletim sistemi çok pil yiyor.

Mesele maili veya mesajı okumak değil, mailin veya mesajın geldiğini bilmek. Üniversitede son dakika bile mail atıp karar değiştiren hocalar var. Üstüne üstlük çalıştığım şirket savunma sanayiinde öncü bir şirket olduğu için içeriye telefon sokmak yasak.

Açılıyor, o kadar. İzleniyor mu? Tartışılır.

Ben okulda bile izliyorum. Gayet izleniyor. Tartışılacak ne var?

Hepsi yapılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…