Samsung Galaxy Watch 4 Classic Always on Display problemi

berkincakir1

Centipat
Samsung Galaxy Watch 4 classic saate sahibim. Galaxy Watch saatimde herhangi bir sekmede iken saati uzaklaştırdığım zaman ana ekran always on display açıyordu ancak bunda dijital vir saat açılıyor alakasız. Bunun çözümü var mı? Görselde gösterdiğim gibi oluyor.

Dosya Ekleri

• 20211026_010535[1].jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleyen: Moderatör:

Aynı saate sahibim fakat şarjı zaten az gidiyor diye aod kullanmıyorum. Benim de size bir sorum olacak şarjınız kaç saat gidiyor aod açıkken.

Aynı saate sahibim fakat şarjı zaten az gidiyor diye aod kullanmıyorum. Benim de size bir sorum olacak şarjınız kaç saat gidiyor aod açıkken.
Açıkçası daha ilk günüm bir ölçüm yapamadım. Yaptığımda bilgilendirme yapabilirim.

Konuyu hortluyorum saat stilinize benzer AOD sadece ana ekranda çıkıyor uygulamalarda digital saat gösteriyor.

Always On açıkken ekrana görüntü yapışması oluyor mu sizde.​

Özellikle yeşiller kalıyor. Sonra yavaş yavaş siliniyor 2 3 saat açık kalma sonucu.

E tabiki. Watch 6'da karşılaşmadım.

Bende Huawei Watch 1 var 5 senelik saat onda böyle saçmalıklar yoktu. Hem de nabız vs süreli takip açık hala 5-6 gün pili gidiyor. Hem de seramik kaplaması var 1 kere çizilmedi. Samsung rezillik. Ekran yapışması beni benden alıyor. Galiba bendeki cihazda problem var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…