Y Yusuf_M Decapat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #1 Telefonum Redmi Note 8 Pro yeni aldığım Samsung Galaxy Watch 4'e bağlanıyor saatin ekranında kurulumu tammamlamak için tlfnu kntrl edn diyor ne yapmalıyım.
Telefonum Redmi Note 8 Pro yeni aldığım Samsung Galaxy Watch 4'e bağlanıyor saatin ekranında kurulumu tammamlamak için tlfnu kntrl edn diyor ne yapmalıyım.
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 35 24 Ekim 2022 #2 Galaxy Wearable uygulamasına ihtiyacınız var sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS Y Yusuf_M Decapat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #3 codefl0w dedi: Galaxy wearable uygulamasına ihtiyacınız var sanırım. Genişletmek için tıkla... zaten uygulama üzerinden deniyordum Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Galaxy wearable uygulamasına ihtiyacınız var sanırım. Genişletmek için tıkla... zaten uygulama üzerinden deniyordum
codefl0w Megapat Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.869 Makaleler 3 Çözümler 35 24 Ekim 2022 #4 Bu link üzerinden indirip tekrar deneyin lütfen. Yusuf_M dedi: zaten uygulama üzerinden deniyordum Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Bu link üzerinden indirip tekrar deneyin lütfen. Yusuf_M dedi: zaten uygulama üzerinden deniyordum Genişletmek için tıkla...
KS KS Y Yusuf_M Decapat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ekim 2022 #5 codefl0w dedi: Bu link üzerinden indirip tekrar deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor Artı 0 Eksi
codefl0w dedi: Bu link üzerinden indirip tekrar deneyin lütfen. Genişletmek için tıkla... malesef olmuyor
Mzffer998 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 259 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2022 #6 Yusuf_M dedi: Maalesef olmuyorEki Görüntüle 1552592 Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildin mi? Telefonlarımız ve saatlerimiz aynı bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Samsung cihaza bağlanıyor ama benim telefonuma bağlanmıyor. Çözebildiysen yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
Yusuf_M dedi: Maalesef olmuyorEki Görüntüle 1552592 Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözebildin mi? Telefonlarımız ve saatlerimiz aynı bende seninle aynı sorunu yaşıyorum. Samsung cihaza bağlanıyor ama benim telefonuma bağlanmıyor. Çözebildiysen yardımcı olur musun?
osmanbed Zeptopat Katılım 19 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #7 Yusuf_M dedi: malesef olmuyorEki Görüntüle 1552592 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum ve halen çözemedim. Bir çözüm bulmuşsan yazabilir misin hocam? Artı 0 Eksi
Yusuf_M dedi: malesef olmuyorEki Görüntüle 1552592 Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu bende yaşıyorum ve halen çözemedim. Bir çözüm bulmuşsan yazabilir misin hocam?
KS KS Y Yusuf_M Decapat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2022 #8 osmanbed dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum ve halen çözemedim. Bir çözüm bulmuşsan yazabilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Yok kana çözemedim. Artı 0 Eksi
osmanbed dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum ve halen çözemedim. Bir çözüm bulmuşsan yazabilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Yok kana çözemedim.