Samsung Galaxy Watch 5 Spotify nasıl kullanılır?

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Daha önce hiç Spotify kullanmadım. Akıllı saat yaklaşık 1 saat içinde elimde olacak. Telefonun müzik uygulamasında 500-600 müziğim var. Bunları saate aktarmak istiyorum. Spotify bunu destekliyor sanırım. Nasıl yapabilirim? Premium gerekli mi?
Telefon: Honor 10 Lite.
Saat: Samsung Galaxy Watch 5 44mm.

Telefonun müzik uygulamasındaki müzikleri Spotify kullanarak aktaramazsınız. Eğer saatte yeterli depolama varsa Samsung'un Galaxy wearable uygulamasını telefona indirip medya aktar kısmından müziklerinizi saate aktarabilirsiniz.

Müzik oynatmak için hangi programı kullanmamı önerirsiniz? YouTube Music? Spotify?

Müzik oynatmak için hangi programı kullanmamı önerirsiniz? YouTube Music? Spotify?
Ben ikisini de kullanıyorum. Youtube Premium kullandığım için Youtube Music de hediye geliyor. Spotify'ı sadece tonlarca çalma listesini aktarmaya uğraşamadığım için kullanıyorum. Yoksa Youtube Music hem daha ekonomik hem de daha fazla müzik var. İkisinin de deneme sürümü var sanıyorum. İndirip arayüzüne falan bakıp karar vermekte fayda var. Youtube Music de gördüğüm kadarıyla tek sevmediğim şey çalma listeleri Youtube üzerinde de kitaplığa ekleniyor. Diğer oynatma listeleriyle karman çorman oluyor. Bunu engellemenin bir yolu var mı bilmiyorum.

Samsung Music varsa onu kullan bence. Onun dışında YT Music'in kendi oynatıcısı bana daha hoş geliyor.

Tek Premium ile hem telefonda hem de saatte Premium sahibi olabilir miyim?
Spotify için diyorsanız zaten Spotify mantığı aynı oturumu birçok cihazda aynı anda olmamak şartıyla kullanabiliyorsunuz. Fakat zaten saatin kendi internet bağlantısı yoksa telefonun oynatıcısı gibi çalışacak. Bu yüzden sıkıntı yok. Fakat kendi saatimden gördüğüm kadarıyla YT Music'in saat uygulaması yok. Ama zaten telefon üzerinde çalan herhangi bir müziği ne üzerinde çalıyorsa çalsın saatten kontrol edebiliyorsunuz. Uygulamalar sadece ekstra birkaç özellik getiriyor. Ben kullanmıyorum bile. Telefondan müzik açıp saatten kontrol etmek en güzeli. Ama koşuya falan çıkarken telefonu almam saatten çalsın diyorsanız dediğim gibi müzikleri aktarmak en doğrusu.

Spotify için diyorsanız zaten Spotify mantığı aynı oturumu birçok cihazda aynı anda olmamak şartıyla kullanabiliyorsunuz. Fakat zaten saatin kendi internet bağlantısı yoksa telefonun oynatıcısı gibi çalışacak. Bu yüzden sıkıntı yok. Fakat kendi saatimden gördüğüm kadarıyla YT Music'in saat uygulaması yok. Ama zaten telefon üzerinde çalan herhangi bir müziği ne üzerinde çalıyorsa çalsın saatten kontrol edebiliyorsunuz. Uygulamalar sadece ekstra birkaç özellik getiriyor. Ben kullanmıyorum bile. Telefondan müzik açıp saatten kontrol etmek en güzeli. Ama koşuya falan çıkarken telefonu almam saatten çalsın diyorsanız dediğim gibi müzikleri aktarmak en doğrusu.

Koşuyla vs işim yok da ben telefon evde, saat ile okuldayken müzik dinleyeyim istiyorum. Yani telefondan bağımsız.

O zaman saatte uygulama kullanmak mantıksız. Direkt şarkıları atıp rahatça dinleyebilirsiniz depolama alanı yeterliyse.

Başka konu açmıştım ve bir arkadaş ilk kutudan çıktığında 7-8 GB civarı boş alan olduğunu söylemişti. Yeterli diye düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Müzikler 2.5 GB.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı