Samsung Galaxy Watch 5 Spotify nasıl kullanılır?

Başka konu açmıştım ve bir arkadaş ilk kutudan çıktığında 7-8 GB civarı boş alan olduğunu söylemişti. Yeterli diye düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Müzikler 2.5 GB.
Sistem alanı hariç 7-8 GB ise hayli hayli yeter. Zaten kadranlar falan da oldukça az yer kaplıyor.

Sistem alanı hariç 7-8 GB ise hayli hayli yeter. Zaten kadranlar falan da oldukça az yer kaplıyor.

Satte NFC var ve kullanmak istiyorum fakat saat sanırım sadece ziraat bankasını destekliyor. Ziraat Bankası mobil uygulaması babamın telefonunda 1 GB yer kaplıyor. O korkuttu.

Bir de oyun falan da indirmek istiyorum.

Satte NFC var ve kullanmak istiyorum fakat saat sanırım sadece ziraat bankasını destekliyor. Ziraat Bankası mobil uygulaması babamın telefonunda 1 GB yer kaplıyor. O korkuttu.

Bir de oyun falan da indirmek istiyorum.
Oyunların çoğu MB boyutunda bile değil. Dert etmeyin, bendeki cihaz 4GB toplam, 1.6'sı kullanılabiliyor şu anda. Ona rağmen 2017'den beri kullanıyorum, o kadar uygulama indirdim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sizdeki cihaz çok rahat her ihtiyacızı karşılar bence.

Sizin saat neydi?

@layfinn @F4T1H
Hocam 800 müzik indirdim saate fakat Samsung'un uygulaması çok kötü. Spotify indirdim fakat Spotify şarkıları görmüyor.

Denediniz mi hiç saat ile ödeme yapmayı?

Saatler telefon gibi değil sanırsam.
Samsung pay dışında ödeme yapamıyorsun diye okumuştum bir yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…