Samsung Galaxy Watch 5 Spotify nasıl kullanılır?

Evet işte küçük marketlerde olmaması sıkıntı. Ama yine de yaşadığım yerde 1 A101 ve 1 şok markette temassız çalışmıyor. Bozuk olduğu söyleniyor. Yaşadığım yer Kars'ın ilçesi. Bayağı küçük bir yer.

Buna %100 katılıyorum hocam. Bilgisayarı ve uzun yıllar tableti Apple'dan kullanmama rağmen telefon kısmında Apple cihazlara bir türlü ısınamadım bir paha göstergesi olarak kullanılmasından ötürü. Bu yüzden yıllardır Android kullanıyorum. Sanırım sizinle de aynı telefonu kullanıyorum şu anda ve 2017'de siz de biliyorsunuzdur rakiplerinin çok ilerisinde bir cihazdı bana göre. Fakat uygulama desteği olsun, İnstagram'ın Android'le barışamaması olsun cihazın neredeyse hiç keyfini çıkaramadan eskidi gitti. Benim de cihazla birlikte telefonlara olan hevesim de gitti. Artık parayı telefon yerine başka teknolojilere harcamayı tercih ediyorum.

Saatte konusunda da kullandığım saate aynı jenerasyon Apple Watch'larda tonlarca uygulama desteği varken Samsung'da yoktu. Sonradan sonraya eklenmeye başladı ve gördüğüm kadarıyla Android Wear ile beraber yolu açıldı. Fakat fanboylarların kullanımından ötürü geliştiriciler de onlara göre hareket etmeye devam edecekler bence. Bahsettiğiniz bu garip sorun çözülür mü bilemiyorum.

@MrRich hocam siz nerede yaşıyorsunuz yurt dışında mı? Diyeceğim ama o zaman neden İş Bankası kullanasınız ki
Türkiye'de nasıl akıllı saat ile ödeme yapabiliyorsunuz? En büyük problem Türkiye'de saat ile ödemenin olmaması.
Siz nasıl yapıyorsanız?

Konu arkadaşın watch 5 spotify nasıl kullanılır konusundan saptı baya ama zaten kendisi watch 4 aldı diye biliyorum. bir kaç mesaj önce linkini de paylaşmıştım en iyi türkçe kaynak şu an burası: Wear OS Saatlerle Temassız Ödeme | DonanımHaber Forum
Wear OS işletim sistemine sideload yöntemiyle uygulama kurmak mümkün, uzun zamandırda bankacılık uygulamalarında nfc ödeme özelliği kendi içerisinde mevcut telefonun nfc ödeme kısmına girince de gözüküyor, aynı mantık saatlerde de var sideload ile uygulamayı kurunca nfc kısmına ödeme için seçilebilir alan geliyor.
Şu Şekilde
Telefon:
Saat:

Fakat bazı pürüzler var her bankacılık uygulaması her cihaza yüklenemiyor kimi ilk açılışta mobil veri istiyor, kimi sürüm uyumsuz diyor, kimi webview istediği için ekrana hiçbir şey gelmiyor. İşCep özellikle v.5.17.0 ile Wear OS saatlerde çalışabilen bir uygulama.
Pürüzlerden bir diğeri de İşCep özelinde konuşursak, 3 adete kadar cihazın banka hesabınıza erişmesine izin verebiliyorsunuz ancak yalnızca birinde temassız ödeme açık olabiliyor. Dolayısıyla Saat üzerinde İşCep uygulamasının temassız özelliğini, telefonda ise Maximum mobil kullanıyoruz, İş Bankası kullanıcıları olarak.
Zaten ben maximum mobilin ödeme arayüzünü daha çok sevdiğim için başlangıçtan beri bunu kullanıyordum, saati satın alınca bu yöntemle olduğunu görünce tam bana uyarlanmış gibi oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…