Samsung Galaxy Watch 5 vs Huawei Watch GT 4 vs GT 3 Pro

Asyneum

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda akıllı saat alacağım, gündelik kullanım için sürekli kolumdan çıkarıp şarj etme gereksinimi duymayacağım bir saat arayışı içerisindeyim. Benim beğendiğim modeller aşağıda yer alıyor. Hangi modeli seçmeliyim?

Telefon modelim: Redmi Note 10 Pro

Huawei Watch GT 4
Samsung Galaxy Watch 5
Huawei Watch GT 3 Pro

Şarj olarak Huawei serisine yönelmenizi öneririm. Watch 5'in şarjı pek dayanmıyor çünkü. Samsunglar sadece Samsung telefonlarla eşleşiyor gibi bir şey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Şarj olarak Huawei serisine yönelmenizi öneririm. Watch 5'in şarjı pek dayanmıyor çünkü. Samsung'lar sadece Samsung telefonlarla eşleşiyor gibi bir şey duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Doğru değil. EKG ve tansiyon harici her özellik çalışıyor Honor hariç telefonlarda. Honor telefonlarla eşleşmiyor.

Sırf şarjı fazla gidiyor diye özelliği bulunmayan saati (Huawei) almak hiç mantıklı değil. Kendi kullandığım saat Galaxy Watch 5 44Mm'yi öneririm. Sorularınızı cevaplayabilirim.

Doğru değil. EKG ve tansiyon harici her özellik çalışıyor Honor hariç telefonlarda. Honor telefonlarla eşleşmiyor.

Sırf şarjı fazla gidiyor diye özelliği bulunmayan saati (Huawei) almak hiç mantıklı değil. Kendi kullandığım saat Galaxy Watch 5 44Mm'yi öneririm. Sorularınızı cevaplayabilirim.
Doğru mu değil mi bilmiyorum diye belirtmiştim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı