Samsung Galaxy Watch 6 alınır mı?

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Şu anda cihaz 5000₺ bandında seyrediyor 44mm olan versiyonu. Telefonum ile ekosistem olarak kullanma var kafamda. Sizce fiyatı bazında alınır mı? Bir de 40mm olan versiyonu erkek bileğinde küçük durur mu?

Alinir ben kullaniyorum memnunum. Bileginiz kalinsa kucuk durur daha cok kadinlar tercih ediyor 40mm'i.

Klasik versiyonunu kullanıyorum güzel sevdiğim özellikler var şarjı 2 gün gidiyor bazı özelleri aktif olarak açık Wi-Fi özelliği de işe yarıyor. Fiyat konusu maddiyatına bağlı.

Alinir ben kullaniyorum memnunum. Bileginiz kalinsa kucuk durur daha cok kadinlar tercih ediyor 40mm'i.
Klasik versiyonunu kullanıyorum güzel sevdiğim özellikler var şarjı 2 gün gidiyor bazı özelleri aktif olarak açık Wi-Fi özelliği de işe yarıyor. Fiyat konusu maddiyatına bağlı.
Alınabilir bir fiyat.

Bileğinin kalınlığına ve senin tarzına bağlı.
Peki sizce hangi ölçüyü almak daha uygun? Uzun süreler kullanmayı düşünüyorum ve aralarında 800₺ fark var.

Pili bir gün gidiyor. Spor çeşidi az birde. Samsung health uygulamasında bazı eksiklerde mevcut. Bunların dışında bir sorunu yok. Bileğim ince 44 mm bile büyük geliyor.

Pili bir gün gidiyor. Spor çeşidi az birde. Samsung health uygulamasında bazı eksiklerde mevcut. Bunların dışında bir sorunu yok. Bileğim ince 44 mm bile büyük geliyor.
Pil problem değil hocam WearOS beni cezbediyor. Sanırsam kordon ölçüsü için en iyisi deneyip almak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…