Pirionex Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 62 Bugün 16:01 #1 5000 TL bütçem var, anneme alacağım. Uzun ömürlü, kullanılışı kolay, güzel bir akıllı saat istiyorum. Öneriniz var ise yaparsanız sevinirim. Bu modele iyi diyorlar şimdilik.
5000 TL bütçem var, anneme alacağım. Uzun ömürlü, kullanılışı kolay, güzel bir akıllı saat istiyorum. Öneriniz var ise yaparsanız sevinirim. Bu modele iyi diyorlar şimdilik.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.468 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 46 dakika önce #2 Watch 7 alın hocam. İşlemcisi %100 daha güçlü, çok daha uzun ömürlü olacaktır.
Pirionex Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 62 37 dakika önce #3 PROTECTQ dedi: Watch 7 alın hocam. İşlemcisi %100 daha güçlü, çok daha uzun ömürlü olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem o kadar yüksek değil ve renklerini beğenmedim açıkçası.
PROTECTQ dedi: Watch 7 alın hocam. İşlemcisi %100 daha güçlü, çok daha uzun ömürlü olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçem o kadar yüksek değil ve renklerini beğenmedim açıkçası.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.468 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 34 dakika önce #4 Pirionex dedi: Hocam bütçem o kadar yüksek değil ve renklerini beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bütçenizden sadece 225 TL daha pahalı. Ve saatin donanım gücü emin olun renklerinden daha önemli.
Pirionex dedi: Hocam bütçem o kadar yüksek değil ve renklerini beğenmedim açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bütçenizden sadece 225 TL daha pahalı. Ve saatin donanım gücü emin olun renklerinden daha önemli.
Pirionex Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 62 31 dakika önce #5 PROTECTQ dedi: Bütçenizden sadece 225 TL daha pahalı. Ve saatin donanım gücü emin olun renklerinden daha önemli. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? Bulamadım çünkü.
PROTECTQ dedi: Bütçenizden sadece 225 TL daha pahalı. Ve saatin donanım gücü emin olun renklerinden daha önemli. Genişletmek için tıkla... Link atar mısınız? Bulamadım çünkü.
PROTECTQ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 3.468 Çözümler 8 Yer Silicon Valley 8 dakika önce #6 Samsung Galaxy Watch7 Yeşil (40mm) - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch7 Yeşil (40mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz modeli de 5450 filandı galiba. Eğer 40mm küçük derseniz 5600-5700 TL'ye Hepsiburada'da 44m si de satılıyor. Emin olun Watch 6 ile aradaki farka değer.
Samsung Galaxy Watch7 Yeşil (40mm) - Fiyatı, Yorumları Samsung Galaxy Watch7 Yeşil (40mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Beyaz modeli de 5450 filandı galiba. Eğer 40mm küçük derseniz 5600-5700 TL'ye Hepsiburada'da 44m si de satılıyor. Emin olun Watch 6 ile aradaki farka değer.