Samsung Galaxy Watch 6 Classic alınır mı?

Ramazan ilker

Decapat
Daha fazla  
Telefonum Samsung olduğundan daha sıcak bakıyorum mantıklı geldi tavsiyelerinizi ve değerlendirmenizi bekliyorum. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Hocam hayırlı bayramlar. Samsung saatler güzel ancak çok özellikli olduğunda şarj ömürleri çok kısa. Pil ömrü önemliyse Huawei watch gt4 yada gt5 bakabilirsiniz. Babam aktif olarak gt5 kullanıyor ekren her zaman açık özelliği ile 1 hafta gidiyor şarjı.

Telefonum Samsung olduğundan daha sıcak bakıyorum mantıklı geldi tavsiyelerinizi ve değerlendirmenizi bekliyorum. Herkese hayırlı bayramlar dilerim.

Hayırlı bayramlar, Watch 6 Classic elbette almanızı öneririm tasarımı çok hoş bende yaklaşık 3 aydır 47mm modelini aktif olarak kullanmaktayım saatin özellikleri, işletim sistemi güzel tek ufak bir hataya rastlamadım. Pil konusuna gelecek olursak Wear OS saatlerin tek kötü yanı bu fazla özellik barındığı için bazı kullanıcılar 1 gün gidiyor diyor ama çok kullanmadığınız zaman yani sadece saate bakmak, bildirimleri gelen aramaları görmek gibi 4 güne yakın bir ekran süresi aldım kendi deneyimlerimi yaşayarak size sunuyorum fiyatını hak eden bir saat kesinlikle.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı