M mutant141 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Ben akıllı saat alacağım ama hangisi daha iyi, verdiğim parayı hak eder? Samsung Galaxy Watch 6 mı yoksa Watch 6 Classic mi daha iyi? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Ben akıllı saat alacağım ama hangisi daha iyi, verdiğim parayı hak eder? Samsung Galaxy Watch 6 mı yoksa Watch 6 Classic mi daha iyi?
A AKINLASINN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ekim 2017 Mesajlar 1.178 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Saat teknolojik alet olduğu kadar da bir aksesuar. Bence zevkine göre kolunda en güzel hangisi duruyor ise parayı o hak eder.
Saat teknolojik alet olduğu kadar da bir aksesuar. Bence zevkine göre kolunda en güzel hangisi duruyor ise parayı o hak eder.
M mutant141 Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Ben günlük hayatta sportif giyinen bir insanım ama 6 classic de güzel duruyor büyük ekran dönen çerçeve karar veremedim.
Ben günlük hayatta sportif giyinen bir insanım ama 6 classic de güzel duruyor büyük ekran dönen çerçeve karar veremedim.
the_bkp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.372 Çözümler 8 22 Ocak 2024 #4 mutant141 dedi: Ben günlük hayatta sportif giyinen bir insanım ama 6 classic de güzel duruyor büyük ekran dönen çerçeve karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Watch 6 classic 43mm kullanıyorum. Döner çerçeve çok hoş ve kullanışlı bence.
mutant141 dedi: Ben günlük hayatta sportif giyinen bir insanım ama 6 classic de güzel duruyor büyük ekran dönen çerçeve karar veremedim. Genişletmek için tıkla... Watch 6 classic 43mm kullanıyorum. Döner çerçeve çok hoş ve kullanışlı bence.