Samsung Galaxy Watch 7 44mm alınır mı?

Bakkap

Femtopat
Daha fazla  
Telefonum S24 FE o yüzden saati de Samsung almayı mantıklı buldum ve bu modeli almayı düşünüyorum, sizce alınır mı?

Ben de de S24 FE var. Galaxy Watch 7 40 mm aldım hafta içi gelir deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım. Samsung Watch'ların tek eksiği bataryasının kısa gitmesi galiba. Bence bunu bilerek alın alacaksanız da.

Ben de de S24 FE var. Galaxy Watch 7 40 mm aldım hafta içi gelir deneyimlerimi paylaşmaya çalışırım. Samsung Watch'ların tek eksiği bataryasının kısa gitmesi galiba. Bence bunu bilerek alın alacaksanız da.

Saatiniz geldi mi? Geldiyse memnun musunuz, batarya performansı nasıl?

Geldi. Memnunum şu anlık. Bataryası 1.5-2 gün gidiyor. Tabii kullanmadığım bazı özelliklerini kapatmıştım o şekilde bu süreyi aldım. Tüm özellikleri açık denemedim daha. Benimki 40mm olanı bu arada.

Amazonda gümüş rengi 6500e geliyor. Hala alıp almamak konusunda kararsızım.

Amazonda gümüş rengi 6500e geliyor. Hala alıp almamak konusunda kararsızım.
5400'e görmüştüm geçen gün Amazon'da. Yakında W8 çıkar, belki fiyatlar daha da düşer. Ben de almayı düşünüyorum ama 8'i de bir görmek istiyorum önce.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…