Arkadaşlar öncelikle herkese iyi sosyaller bugünki konuda başlıkta gördüğünüz gibi yaşadığım sorundan sizlere bahsetmek istiyorum. Samsung Galaxy Watch serisi akıllı saatleri biliyorsunuz ki Galaxy Wearable ile bağlıyorsunuz ama Huawei'nin çoğu modellerinde desteklemediğini görüyoruz. Bunu nasıl çözdüğümü anlatmak için buradayım!
İşte gördüğünüz gibi sorun tamamen bu uygulamadan saati seçince böyle bir hata ile karşılaşıyoruz.
Şimdi çözüm için telefonunuzun Bluetooth ayarlarına girin orada tarama yaptığınızda saati göreceksiniz:
Gördüğünüz gibi buradan üzerine tıklayarak eşleştirme işlemini yapıyoruz yani kısacası telefonu Bluetooth ayarları üzerinden saatimize eşleştiriyoruz.
İşte eşleştirme tamam şimdi Galaxy Wearable uygulamasını geri açıyoruz ve ondan sonra başlat tuşuna bastığımız zaman saatin kurulumu başlıyor!
Saatin tüm kurulum adımları aynı Samsung cihazlarda olduğu gibi işte gördüğünüz gibi Mate 20 Lite cihazımda desteklemeyen saati artık telefonumda kullanabiliyorum ve tüm özellikler sorunsuz çalışmakta hayırlı olsun umarım yardımcı olabilmişimdir.
Wear OS işletim sistemli saatlerin pil performansı bu kadar düşük olmasını normal görüyorum açıkçası çünkü çok fazla özellikleri var benim de bu saati almadan önce birkaç eleştirilerim vardı deneyimleye deneyimleye açıkçası çok memnun kaldım, Wear OS Android tabanlı bir sistem yani kolunuzda bir küçük Android telefon taşıyorsunuz gibi düşünebilirsiniz kısıtlı özellikleri var evet fakat bazı APK kurarak bir nebzede olsa bunun önüne geçebiliyoruz.