Samsung Galaxy Watch önerisi

Nafxarl

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, umarım günleriniz güzel geçiyordur ve geçmeye devam eder. Samsung kullanan ve seven birisi olarak bir akıllı saat almak istiyorum ancak hangi modelini almalıyım, fiyat performans olarak en uygunu nedir veya içerisindeki özellik olarak en kapsamlısı hangisidir bilmiyorum. Bu konuda bilgisi, önerisi olan, daha önce Samsung Watch modellerinden kullanmış olan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Merhaba, umarım günleriniz güzel geçiyordur ve geçmeye devam eder. Samsung kullanan ve seven birisi olarak bir akıllı saat almak istiyorum ancak hangi modelini almalıyım, fiyat performans olarak en uygunu nedir veya içerisindeki özellik olarak en kapsamlısı hangisidir bilmiyorum. Bu konuda bilgisi, önerisi olan, daha önce Samsung Watch modellerinden kullanmış olan birileri varsa yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Watch 6 Classic.

Kesinlikle katılıyorum 6 classic alabilirsiniz. Sıfır kutulu kullanılmamış 6 classic Astro Edition'lara da bakabilirsiniz.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Ben yaklaşık 3 yıldır Watch 4 Classic kullanıyorum memnunum ama artık eskidi tabi. Tasarım zevkine göre Watch 6 Classic veya Watch 7 alabilirsin.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Sizede iyi günler dilerim.
Eğer 47mm alacaksanız klasik saat havası taşıyan Watch 6 Classic var. Onun dışı benim genel açıdan önerim Watch 6 44mm olur. Daha ucuz ve ergonomik/taşınılabilir(hafiflik, kalınlık vesaire) bir de Watch classic modellerinin etrafındaki bezel nadirende olsa rahatsız edici olabiliyor, bazı anormal durumlar sebebiyle.

Saati aşırı kurcalamayacaksan model aşırı fark etmez bence bütçene göre bende Watch 5 var işimi görüyor yani.
Yüksek ihtimal aşırı kurcalarım çünkü hiç akıllı saatim olmadı. 🙂↕️ Yorumunuz için teşekkür ederim.

Eğer 47mm alacaksanız klasik saat havası taşıyan Watch 6 Classic var. Onun dışı benim genel açıdan önerim Watch 6 44mm olur. Daha ucuz ve ergonomik/taşınılabilir(hafiflik, kalınlık vesaire) bir de Watch classic modellerinin etrafındaki bezel nadirende olsa rahatsız edici olabiliyor, bazı anormal durumlar sebebiyle.
47 ve 44 arası pek bir fark yok sanırım. Watch 6 önerenilmiş genellikle. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Bende 5 44mm ve 6 Astro var bence alabiliyorsa bütçede sorun yoksa sahibindenden sıfır Astro alması daha iyi olur.
Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı