Samsung Galaxy Watch Ultra alınır mı?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yenice kendime akıllı bir saat bakıyorum. Aklıma ilk olarak Samsung saatleri geldi ve onların en iyisi Ultra var ve her sene Samsung saat çıkarıyor. Bu Ultra'nın yenisi gelecek mi, gelecekse ne zaman ve Ultra alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen eylül gibi Watch Ultra 2 çıkacak. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bir de batarya süresi nasıl kaç gün gidiyor?
Normal az kullanımda 2 gün. Ancak hep saati telefon gibi kullanırsanız düşer bu süre.

Sence 2'yi mi bekleyeyim yoksa düz 1 alıp geçeyim mi bir de batarya süresi nasıl kaç gün gidiyor.
2'yi beklemek mantıklı olur ancak daha çıkmasına var. Şu an bir saatiniz yoksa ve almak istiyorsanız Ultra alın geçin bence.

Sence 2'yi mi bekleyeyim yoksa düz 1 alıp geçeyim mi bir de batarya süresi nasıl kaç gün gidiyor.

Bekle bence.
Bende Watch 5 44mm ve Watch 6 Classic Astro Edition var. Günde 3 saat müzik dinlersen ve tüm özellikler tamamen açıksa 1 günü bile ucu ucuna anca çıkarıyor. Ama özellikleri biraz kısarsan 2 gün dayanır. Tüm özellikleri kısıtlarsan 3-4 gün gider. Tabii bu benim saatler için geçerli. Ultra'lar daha uzun gider muhtemelen. Bu arada şu an Türkiye'de 2 Galaxy Watch Ultra var. Biri esim destekli ve esim desteği olduğu için vergiden dolayı 45k fiyatı var. Bir de normal Bluetooth sürümü var o da 20-25k civarı. Sırf esim için o parayı vermemelisin. Bana kalırsa Ultra 2'yi bekle. Ama çıkıp çıkmayacağı garanti değil. Bir bakayım sızıntı falan var mı diye ama daha erken.

Biraz baktım ve sızıntılara göre çok yüksek ihtimalle çıkacak bu yıl Galaxy Watch Ultra 2. beklemeyi öneririm.

Son düzenleme:

Peki hocam çıksa tabii fiyatları bilemeyiz ama sizce ne olur fiyatı 30'u geçerse alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…