Samsung Galaxy Watch'ta s wallet nasıl kullanılır?

Kuzya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonumda aktif bir şekilde kullandığım s Wallet'ı Galaxy Watch 6 Classic saatimde kullanmak istiyorum. Giyilebilir cihazda ödeme seçeneğine tıklıyorum ama nedense olmuyor. Uygulama inik saate yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle saate s wallet uygulamasını indirin. Sonra saatten uygulamayı açın ve yönergeleri takip edin. Ayrıca nfc özelliğini aktifleştirmeyi unutmayın. Yönergeler yetersiz gelirse, bence yeterli, bana sorabilirsiniz

Hocam başlığı okuyup direkt cevap yazdım. sorunu ise şimdi goruyorum

S wallet çok sorunlu bir uygulama olduğu için böyle bir sorun yaşamanız gayet normal bence fakat sebeplere gelecek olursak bir kaç tahminim var:
1- saat ayarlarından nfc ile ödeme kısmına girip S WALLET i seçmemiş olabilirsiniz

-uygulamanın sorunlu olduğunu ise yatırdığım ücretin 1-2 ay sonra yatmasından biliyorum. 200 kere falan musteri destek hattindan aradim kayit falan olusturdular güya. En son arayıp 1 gün içinde yatmazsa tüketici hakem heyetine gidicem dedim ertesi gün şak diye yatırdılar

Uzun lafın kısası bence yüksek mevla yatırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…