Samsung Galaxy Watch'ta s wallet nasıl kullanılır?

Kuzya

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Telefonumda aktif bir şekilde kullandığım s Wallet'ı Galaxy Watch 6 Classic saatimde kullanmak istiyorum. Giyilebilir cihazda ödeme seçeneğine tıklıyorum ama nedense olmuyor. Uygulama inik saate yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle saate s wallet uygulamasını indirin. Sonra saatten uygulamayı açın ve yönergeleri takip edin. Ayrıca nfc özelliğini aktifleştirmeyi unutmayın. Yönergeler yetersiz gelirse, bence yeterli, bana sorabilirsiniz

Hocam başlığı okuyup direkt cevap yazdım. 😅 sorunu ise şimdi goruyorum
Merhaba. Telefonumda aktif bir şekilde kullandığım s Wallet'ı Galaxy Watch 6 Classic saatimde kullanmak istiyorum. Giyilebilir cihazda ödeme seçeneğine tıklıyorum ama nedense olmuyor. Uygulama inik saate yardımcı olur musunuz?

S wallet çok sorunlu bir uygulama olduğu için böyle bir sorun yaşamanız gayet normal bence fakat sebeplere gelecek olursak bir kaç tahminim var:
1- saat ayarlarından nfc ile ödeme kısmına girip S WALLET i seçmemiş olabilirsiniz

-uygulamanın sorunlu olduğunu ise yatırdığım ücretin 1-2 ay sonra yatmasından biliyorum. 200 kere falan musteri destek hattindan aradim kayit falan olusturdular güya. En son arayıp 1 gün içinde yatmazsa tüketici hakem heyetine gidicem dedim ertesi gün şak diye yatırdılar 😄

Uzun lafın kısası bence yüksek mevla yatırmayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı