Samsung Galaxy Win Şarj Problemi

coamtasis

Megapat
Merhabalar,

Samsung Galaxy Win kullanıcıyım. Son 1 haftadır telefon boşta (mobil veri veya Wi-Fi kapalı) olmasına rağmen inanılmaz şarj yemeye başladı. Telefon cebimde,yaklaşık 3-4 saat hiç kullanmıyorum fakat şarjım en az %30 gitmiş oluyor. Bu durum gerçekten can sıkmaya başladı . Buna yapılabilecek bir şey var mıdır?

Teşekkür ederim.

Dostum sana aynı telefondan mesaj yazıyorum telefonu şarz ederken telefonla oynuyor musun ?

Belki virüs girmiş olabilir formatlayın ondan sonra virüs taratması yapın olduğu gibi virüs proğramı yükleyipte yapabilirsiniz ama ben size formatladıktan sonrasını tavsiye ederim daha temiz iş olur.

Belki virüs girmiş olabilir formatlayın ondan sonra virüs taratması yapın olduğu gibi virüs proğramı yükleyipte yapabilirsiniz ama ben size formatladıktan sonrasını tavsiye ederim daha temiz iş olur.
Virüs taraması yaptım,fakat telefonda herhangi bir şey çıkmadı.

Batarya proğramları kullan veya formatla orjinal tochwiz kullanıyorsun değilmi rom falan atmadın yani.

Ben telefonu kasım ayında almıştım siz ne zaman aldınız ne zamandan beri kullanıyorsunuz.

Abi siz önemli proğramlarınızı yedekleyin fotolar falan bir format atın. Bazen benimki de böyle kafayı yedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…