Samsung Galaxy Win Stock Rom

coamtasis

Megapat
Telefonuma bir şekilde CWM yükledim fakat sonrasında unroot ettim. Daha sonra garantiye göndermem gerektiğinde ise garanti dışı olduğunu öğrendim. Önce sayacı sıfırladım, daha sonra da sarı üçgeni kaldırdım, fakat hala orijinal olarak görünmüyor. Ne yapabilirim?

Teşekkür ederim :)

Edit:
Yeni konu açın, size oradan yardım edeyim. Google'dan arandığında bulunsun. (y)

Son düzenleme:
Birinci olarak bunu indirin:
Firmwares | SamMobile | Page 3
Ama bu siteden indirmek için kayıt olmanız gerekiyor. Ondan sonra bunu indirin:
MEGA

Öncelikle şunları belirteyim. Dosyalarını ve rehberinizi yedekleyin. SD Kart hariç tüm dosyalar silinecek. Hatta işlem sırasında garanti olsun diye SD kartı da çıkartın. Hiç böyle olduğunu görmedim ama ne olur ne olmaz. Yapmanız gerekenler sırasıyla şöyle.

-İndirdiğiniz iki dosyayı da zipten çıkartın.
-Telefonu kapatın ve güç tuşu + orta tuş + ses kapama tuşuna aynı anda basın. O zaman download mode açılacak.
-Bilgisayarda USB driverları yüklü olsun ve Kies kapalı olsun.
-Odin programını yönetici olarak çalıştır diyelim.
-Orada re-partition seçeneğini kaldıralım ve AP kısmına tıklayıp birinci indirdiğimiz dosyanın içindeki tar.md5 uzantılı dosyayı seçelim.
-Telefonu bağlayalım ve orada COM yazıp yeşil olması (Sarı da olabilirdi, hatırlamıyorum.) gerekiyor.
-Start'a basalım ve telefon yeniden başlayana kadar bekleyelim. Yeniden başlayınca telefonu kapayalım.
-Güç + orta tuş + ses açma tuşuna basalım. Recovery mod açılacak. Ses açma tuşu yukarı, ses kapama aşağı ve güç tuşu ise seçmek için. Oradan wipe data factory reset yapalım ve yes diyelim. Ondan sonra reboot system now deyip telefonu yeniden başlatalım. Artık ROM yüklenmiş oldu.

Bu arada telefonunuzun modeli I8552 değil mi ?

Birinci olarak bunu indirin:
Firmwares | SamMobile | Page 3
Ama bu siteden indirmek için kayıt olmanız gerekiyor. Ondan sonra bunu indirin:
MEGA

Öncelikle şunları belirteyim. Dosyalarını ve rehberinizi yedekleyin. SD Kart hariç tüm dosyalar silinecek. Hatta işlem sırasında garanti olsun diye SD kartı da çıkartın. Hiç böyle olduğunu görmedim ama ne olur ne olmaz. Yapmanız gerekenler sırasıyla şöyle.

-İndirdiğiniz iki dosyayı da zipten çıkartın.
-Telefonu kapatın ve güç tuşu + orta tuş + ses kapama tuşuna aynı anda basın. O zaman download mode açılacak.
-Bilgisayarda USB driverları yüklü olsun ve Kies kapalı olsun.
-Odin programını yönetici olarak çalıştır diyelim.
-Orada re-partition seçeneğini kaldıralım ve AP kısmına tıklayıp birinci indirdiğimiz dosyanın içindeki tar.md5 uzantılı dosyayı seçelim.
-Telefonu bağlayalım ve orada COM yazıp yeşil olması (Sarı da olabilirdi, hatırlamıyorum.) gerekiyor.
-Start'a basalım ve telefon yeniden başlayana kadar bekleyelim. Yeniden başlayınca telefonu kapayalım.
-Güç + orta tuş + ses açma tuşuna basalım. Recovery mod açılacak. Ses açma tuşu yukarı, ses kapama aşağı ve güç tuşu ise seçmek için. Oradan wipe data factory reset yapalım ve yes diyelim. Ondan sonra reboot system now deyip telefonu yeniden başlatalım. Artık ROM yüklenmiş oldu.

Bu arada telefonunuzun modeli I8552 değil mi ?

Evet hocam I8552 modeli. Rom dosyasını biraz yavaş da olsa indiriyorum. Yarın bütün işlemleri bitirmiş bir şekilde size geri dönüş yapıcam. Sormak istediğim bir soru var. Bu işlemleri yaparken Sim Kart'ı çıkarsam olumsuz bir etkisi olur mu? Yedekledim fakat riske atmak istemiyorum.

Bütün aşamaları sırasıyla uyguladım ve sonucu güzelce aldım.
Cihaz durumu kısmında "Resmi" yazıyor, sanırım bu demektir ki garanti geri geldi :)

Çok teşekkür ederim ilginize. Çok yardımcı oldunuz :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı