Samsung Galaxy Wonder i8150 qhsusb_dload moda girdi

Mert Nalkıran

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefonum bilgisayara bağlıydı, biranda reboot oldu ve qhsusb_dload diye bir moda girdi. Aygıt yöneticisinde böyle görünüyor, telefon hiçbir şekilde tepki vermiyor sadece bilgisayara taktığımda bu aygıt donanımı beliriyor. Başka sitelerde biraz araştırma yaptım sanırım telefon brick olmuş ve unbrick yapmak gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
NOT: Telefon root'lu.

Konuyla ilgili en ufak bir bilgisi olan yok mu lütfen mağdurum :(

Ne yazıkki bilgisayar'da sadece qhsusb_dload aygıtını tanıyor bu nedenle de odin'de cihazınızı bağlayın diyor yani telefonun asıl aygıtını bilgisayar görmüyor

Ne yazıkki bilgisayar'da sadece qhsusb_dload aygıtını tanıyor bu nedenle de odin'de cihazınızı bağlayın diyor yani telefonun asıl aygıtını bilgisayar görmüyor
Kiesi yükleyin, tüm sürücüleri sorunsuz bir şekilde yüklensin. Sürücüler tam olarak yüklenmezse odin cihazı tanımaz.

Hocam telefonunuz brick olmuş maalesef. Unbrick yapmak için Riff Jtag isimli aleti kullanmanız lazım ama pahalı bir şey. Telefoncularda belki vardır, olmadı servise verin.

Hocam telefonunuz brick olmuş maalesef. Unbrick yapmak için Riff Jtag isimli aleti kullanmanız lazım ama pahalı bir şey. Telefoncularda belki vardır, olmadı servise verin.
Bugün farkettim bu jtag'i kendimiz de basit bir şekilde yapabiliyormuşuz almaya gerek kalmadan;
300 ohm'luk bir direnç aldım deneyeceğim işe yararsa buraya nasıl yapıldığının açıklamısını bırakacağım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı