Samsung Galaxy Z Fold 5 alınır mı?

Bütçe
60000

alperen3546

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar lisans öğrencisiyim malum vergi affı gündemde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genelde Twitch, dizi, film izlemek amaçlı Z fold 5 düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa iPhone'a mı yönelmeliyim? Çünkü bu hak 1 kereliğine tanınacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lisans öğrencisiyim malum vergi affı gündemde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genelde Twitch, dizi, film izlemek amaçlı Z fold 5 düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa iPhone'a mı yönelmeliyim? Çünkü bu hak 1 kereliğine tanınacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bu bütceye Z serisi Samsung almazdım. Çok daha iyi alternatifler var.

Arkadaşlar lisans öğrencisiyim malum vergi affı gündemde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genelde Twitch, dizi, film izlemek amaçlı Z fold 5 düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa IPhone'a mı yönelmeliyim? Çünkü bu hak 1 kereliğine tanınacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Alabilirsiniz lakin çok uzun süre kullanılacak bir telefon değil gerek batarya ömrü olarak gerek katlanabilme sayısına kadar 2 3 (maksimum 4 yıl bence) yıl kullanılırım başka telefon geçerim diyorsanız alabilirsiniz.

Ne alırdınız?

Bence iPhone 15 bekleyebilirsiniz.

Arkadaşlar lisans öğrencisiyim malum vergi affı gündemde yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Genelde Twitch, dizi, film izlemek amaçlı Z fold 5 düşünüyorum sizce alınır mı? Yoksa IPhone'a mı yönelmeliyim? Çünkü bu hak 1 kereliğine tanınacak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

S23 Ultra alın hocam 2K Ekranıyla dünyanın en net ve en kaliteli telefon ekranına sahip ayrıca 200MP kamera 100X Zoom özelliği ile mükemmel bir telefon

Hocam iPhone Tarafında 15 bekleyebilirsiniz ya da 14 PM Plus modellerinede bakabilirsiniz

Son düzenleme:
Teşekkür ederim gönlüm Samsung'dan yana.

Tamamdır hocam şunu söylemeliyim bugün S23ultrayı inceledim ve gerçekten hayatımda daha net ve bu kadar kaliteli bir telefon ekranı görmemiştim 2K ekranıyla muazzam bir görüntü kalitesi sunuyor ağzım açık kaldır ayrıca telefon çok çok hızlı Samsung kendini bayağı geliştirmiş diyebilirim kamerasıda çok çok iyiydi alacaksanız S23Ultra alın.

S23 Ultra öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı