Samsung GalaxyS2 GT-I9100G İncelemesi

Daha dün elime geçen bu telefonu biraz kurcaladım ve burada bir incelemesini yazayım dedim. Cihaz GT-I9100'dan daha ağır. Çok fazla bir fark yok ama ikisini elle tutunca hissedebilirsiniz. Cihazın 4.0.4 Stock ROM'da yanıt verme hızı gayet güzel. Sadece bu modelin custom ROM sıkıntısı var. 5.1 ROM'unu zor buldum. Zaten bir gönüllü yapmış bu modele ait 5.1 ROM'unu. Cihaz 5.1 ROM ile de yanıt verme performansını korudu. Fakat bu sefer bataryası ancak 2 saat dayandı. 4.0.4'te ise böyle bir sorun yok. Cihazın Fiyat/Performans oranını çok beğendim. Jelly bean güncellemesinin telefonun performansını düşürebileceğini düşünüyorum.

Özetle;
Telefon güncelleme almazsa gayet stabil ve hızlı çalışıyor. ROM yükleyince ise bataryanız daha hızlı azalıyor. Eğer alıp fazla kurcalamazsanız stabilitesini korur. Pacman 256'yı çok rahat oynadım. Bu tarz basit oyunları yükleyip rahatça oynayabilirsiniz.

NOT: Bu yazı telefona MIUI ROM yükleyince güncellenecektir[umarım].

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı