Samsung Gaming Hub açılmıyor

Daha fazla  
Arkadaşlar, oyunlarda ve özellikle PUBG'de FPS'imi arttırmak için Samsung Gaming Hub uygulamasından ayar yapacaktım fakat uygulamaya girdiğimde kullanıcı sözleşmesi kısmında devam et tuşuna basıyorum fakat hiçbir şey olmuyor.

Telefonun kendi ayarlar uygulamasına girin > gelişmiş ayarlar > game booster. Bu yolu takip edince istediğiniz ayara ulaşmanız gerek. Eğer yok ise Gaming Hub uygulamasına basılı tutup uygulama hakkındaya girin, sağ üstteki 3 noktaya basıp güncellemeleri kaldırıp yeniden deneyin.

olmuyor

Game Hub’a giriş yapamıyor olmanızın sebebi uygulamanın güncel olmaması olabilir çünkü ben de giremiyorum güncellemediğim için. Biliyorum, klişe bir cevap oldu ama güncel değilse Galaxy Store’dan uygulamayı güncelleyin.

PUBG Mobile ve diğer oyunlarda FPS’inizi artırmak için Galaxy Store’dan Oyun Eklentileri uygulamasını indirin ve oradaki Game Booster Plus eklentisini kullanarak oyunlardaki çözünürlüğü düşürebilir (bu sayede cihazınızı daha az yorabilir) ve oyun performansı ayarını tamamen açarak cihazın oyunlarda en iyi performansta çalışmasını sağlayabilirsiniz.

Size önerim: Eğer cihazınız iyi değilse çözünürlüğü biraz düşünmeniz olacak. Ancak fazla düşürmeyin, yoksa ekrandaki tuşların yeri çok değişir.

Not: Oyun Eklentileri uygulamasındaki Game Booster Plus gibi eklentilerin çalışması için Game Optimizing Service’in cihazınızda yüklü olması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…