Samsung GTP7500 tablette Google Play'e girmek

erbil25

Hectopat
Makaleler
2
Fatih Projesinde, Samsung GT P7500 tabletim var gameloft oyunları dışında bütün oyunları oynayabiliyorum tablette. Gameloft oyunları ise (MC4, N.O.V.A 3) Google Play hesabı istiyor tablette Google hesabı olmadığından oynanmıyor. Google playi nasıl aktifleştirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaş ceza almış ama aynı soruyu bende soruyorum. Gapps felan mı flashlayacağız?

Sonra da çifte konu açtın diye ceza veriyorlar. E biriniz cevap verin!

Dostum kimsenin sana cevap verme gibi bir yükümü yok. Belli ki cevabı bilen birisi çıkmamış. GApps, veya güncel bir ROM mu yüklemeyi planlıyorsun?

Evet güncel bir rom yüklemeyi düşünüyorum. Ama bilgisayarım olmadığı için ancak CWM ile yükleyebilrim. Ne önerirsin yada stock romu odin olmadan yükleyebilir miyim?

Evet hem GApps lazım hemde güncel bir ROM. @Recep Baltaş ın anlattığı gibi Android 4.0'ı denedim ancak tablet bir hata vermişti daha önce.

Yok abicim tabletin Play mağazası dışarıdan APK dosyasını Attım kurdum Google Play i Yok hemen atıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…