Samsung Hava Durumu Widgetinde Saat Yanlış Gösteriyor

B Experience

Hectopat
Yer
Trakya
Daha fazla  
Meslek
Kimyager
Profil Kapağı
1521966622
25 Mart 2018 saat sabah 11.00 itibariyle "J7 Pro" telefonumdaki kilit ekranı ve sağ üstteki şeritte bulunan saatler Türkiye saatleri ile uygun olmasına rağmen, ana ekranda kullandığım "weather.com" üzerinden data kullanan widget yanlış saat gösteriyor.

Şu an böyle bir sorun yaşayan var mı? Ayrıca, sizce bu sorun Samsung üzerinden kaynaklanan mı, yoksa widgetin kullandığı data yüzünden kaynaklanan bir hata mı?

qweq.jpg

Allahım neydi bizim günahımız rahat bırakın şu saatleri :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de 2 saat geriden takip ediyor. Samsung ile ilgili bir sorun değil. Widget sağlayıcının sorunu.

Annemin J7 2015 telefonunda da aynısı olmuştu geçen sene, widget'i ekrandan kaldırmak zorunda kalmıştım.

Samsung weather forecast 1.5.35.1 (Android 6.0+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror

Samsung weather forecast 1.5.35.1 (Android 6.0+) APK Download by Samsung Electronics Co., Ltd. - APKMirror

Eğer Android 7 kullanıyorsan bu iki link Samsung'un hava durumu uygulamalarının en güncel hallerini içeriyor.

Emin değilim ama güncellemek işe yarayabilir diye düşünüyorum. APK olarak indirip kurabilirsin. Çünkü ben güncel olanlarını kullanıyorum ve benimki normal. (Ancak telefon modelim aynı değil)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye Yaz Saati Uygulaması'na geçmediği için bu sorun ortaya çıktı. Diğer ülkere ayak uydurduğu için bu sorun ortaya çıktı. Samsung ile alakalı sorun değil. Çözümü ise saati ayarlar'dan manuel'e getirip bir saat ileri almak.

Son düzenleme:
Ben de dün akşam Galaxy Note8 aldım. Bugün bu sorum ortaya çıktı ben de allah allah neden bu sorun diye düşünüp durdum. Meğer çoğu kişide öyleymiş. Ben şimdilik saat ve hava durumu şiddetini ayırarak çözdüm durumu.

Ben de dün akşam Galaxy Note8 aldım. Bugün bu sorum ortaya çıktı ben de allah allah neden bu sorun diye düşünüp durdum. Meğer çoğu kişide öyleymiş. Ben şimdilik saat ve hava durumu şiddetini ayırarak çözdüm durumu.

Konu biraz hort olabilir. Ama ben böyle çözdüm şuanlık. Ayarları yazın eski haline getirirsiniz.
1)Ayarlardan, widget saati kaç saat oynamışsa o kadar ileri alın.
2)GMT ayarını o kadar düşürün. Mesela bende;

Widget saati 20.00, En üstteki çubuktaki saat 21.00 idi. Saati bir saat ileri aldım. Widget saati düzeldi. Çubuktaki saat 1 saat ileri gitti. Sonra GMT ayarı 3 iken 2 yaptım. Ve iki saatde eşitledi ve düzgün. İnşAllah herkesde işe yarar. Hoşçakalın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı