Samsung HDD sağlığı çok mu kötü?

Makaleler
4
Daha fazla  
Eski 500 GB'lık bir diskim vardı. Oyunları ona kuruyordum, önemli bilgiler yoktu. Dünden beri Game Pass ile 3-4 oyun indirdim. 200-300 GB veri yazıldı haliyle. Az önce indirdiğim oyunu açmak istedim oyun dondu, PC'de sorun yoktu. Yeniden başlattım PC'yi ve disk gözükmüyor. Bu şekilde gözüküyor. Sağlığına baktığımda böyle diyor. Böyle dediği halde bugüne kadar kullanmıştım sorun yoktu. BIOS'ta gözüküyor HDD.

Adsız2.png

Adsız23.png

Sağlık durumu kötü dese bile disk çalışabilir, gidebildiği kadar kullanın. Sağlığı çok da iyi gözükmüyor.

Eski 500 GB'lık bir diskim vardı. Oyunları ona kuruyordum, önemli bilgiler yoktu. Dünden beri Game Pass ile 3-4 oyun indirdim. 200-300 GB veri yazıldı haliyle. Az önce indirdiğim oyunu açmak istedim oyun dondu, PC'de sorun yoktu. Yeniden başlattım PC'yi ve disk gözükmüyor. Bu şekilde gözüküyor. Sağlığına baktığımda böyle diyor. Böyle dediği halde bugüne kadar kullanmıştım sorun yoktu. BIOS'ta gözüküyor HDD.

Eki Görüntüle 1477788

Eki Görüntüle 1477794

HD Tune Pro ile test yapıp ekran görüntüsü atın quick scan açık ve kapalı olacak şekilde iki kez atın.

Sağlık durumu kötü dese bile disk çalışabilir, gidebildiği kadar kullanın. Sağlığı çok da iyi gözükmüyor.

İşte sorun bu ki gözükmüyor, ulaşamıyorum içindeki dosyalara.

HD Tune Pro ile test yapıp ekran görüntüsü atın quick scan açık ve kapalı olacak şekilde iki kez atın.

Quick scan'da her şey yeşil de onu kapatınca çok yavaş yapıyor şu an da. Bitince göstereyim.

Disk yönetiminden fotoğrafını atar mısınız?

Adsız23.png

O kadar bekleyen kesimli diskten hayır gelmez. Okuma hata oranları da çok fazla zaten. SATA kablosunu kontrol edin.

Rahmetli oldu sanırım. Her PC açışım da tarama yapıyor ve çok geç açıyor. Hiç bir şekilde içine de ulaşamıyorum. Sistemden çıkarttım diski. Normal şu an her şey.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı