Daha çok pcde kullanacağım sanırım. Peki pcde çok gecikme yaşatıyor mu?Öneririm de Tv de mi kullanacaksınız. Bilgisayarda mı? Kullanıyorum bir alt modeliydi ama genelde tipi falan hep aynı iki sene olacak memnunum. Titretiyor evi ses kaliteli optik giriş ile televizyonda tam bir sinema şöleni. Ben hem Pc hem projeksyonda kullanıyorum. Memnunum.
Sıfır gecikme diyebilirim. Masanın üzerinde monitörün altında ses kulak hizanızın altında kaldığı için tam stereo alamıyorsunuz ama monitörün üzerine astım ben çok başarılı.Daha çok pcde kullanacağım sanırım. Peki pcde çok gecikme yaşatıyor mu?
Bende üstüne koyacağım hocam alıyorum o zaman bu sistemi. Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim.Sıfır gecikme diyebilirim. Masanın üzerinde monitörün altında ses kulak hizanızın altında kaldığı için tam stereo alamıyorsunuz ama monitörün üzerine astım ben çok başarılı.
Rica ederim. İyi günlerde kullanın.Bende üstüne koyacağım hocam alıyorum o zaman bu sistemi. Değerli mesajlarınız için teşekkür ederim.
Soundbarı cidden kykya mi goturdunÇok rahat alınır ben de aldın KYK yurdunda sesini 35 40tan fazla açamıyorum yataklar falan titriyor baslar midler tizler çok iyi bası içinizde hissediyorsunuz seste en ufak bozulma yok ses çok net ve temiz PC için alınacaksa başka ses sistemi bakmayın TV için alacaksanız bunun babası var Q990D falan var arka hoparlörleri olan tam bir sinema keyfi olur fazlası biler olur. Bende logi Z407 ile bunun arasında kaldım. Ama derin bas ve ses kaliteis olarak Samsung HWC450 tercih ettim ve Z407'den 300TL daha ucuza aldım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.