witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 27 Aralık 2020 #1 Android telefon için bu iki tarayıcıdan hangisini tavsiye edersiniz? İkisi arasında performans, pil kullanımı gibi farklar var mıdır? Varsa nelerdir?
Android telefon için bu iki tarayıcıdan hangisini tavsiye edersiniz? İkisi arasında performans, pil kullanımı gibi farklar var mıdır? Varsa nelerdir?
A Alikaplan801 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 2.501 Makaleler 7 Çözümler 24 27 Aralık 2020 #2 Onu bunu bilmem de ben Opera'cıyım arkadaş.
3 334155 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Şubat 2020 Mesajlar 4.805 Makaleler 2 Çözümler 16 Yer Sakarya 27 Aralık 2020 #3 Chrome daha esnek ve rahat fakat bellekleri biraz daha yorduğu doğrudur. Brave ya da Vivaldi gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.
Chrome daha esnek ve rahat fakat bellekleri biraz daha yorduğu doğrudur. Brave ya da Vivaldi gibi uygulamaları kullanabilirsiniz.
B Baris_Teke Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 61 Yer İzmir/Çiğli Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #4 Alikaplan801 dedi: Onu bunu bilmem de ben Opera'cıyım arkadaş. Genişletmek için tıkla... İşte buna güldüm. witlaus dedi: Android telefon için bu iki tarayıcıdan hangisini tavsiye edersiniz? İkisi arasında performans, pil kullanımı gibi farklar var mıdır? Varsa nelerdir? Genişletmek için tıkla... Samsung İnternet
Alikaplan801 dedi: Onu bunu bilmem de ben Opera'cıyım arkadaş. Genişletmek için tıkla... İşte buna güldüm. witlaus dedi: Android telefon için bu iki tarayıcıdan hangisini tavsiye edersiniz? İkisi arasında performans, pil kullanımı gibi farklar var mıdır? Varsa nelerdir? Genişletmek için tıkla... Samsung İnternet
C Ciusance Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2020 Mesajlar 1.844 Makaleler 4 27 Aralık 2020 #5 Chrome kullanin, stabil.
Pratzkaa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2020 Mesajlar 1.087 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #6 Mobilde en akıcısı Chrome. Çok fazla tarayıcı kullandım ama hiçbiri Chrome'un akıcılığını yakalayamadı.
Mobilde en akıcısı Chrome. Çok fazla tarayıcı kullandım ama hiçbiri Chrome'un akıcılığını yakalayamadı.
Chomusuke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2015 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 27 Aralık 2020 #7 Ben Samsung'un tarayıcısını kullanıyorum ve oldukça akıcı. Fakat Chrome da kullanabilirsiniz aralarında çok büyük bir fark gözüme çarpmadı. Samsung'un daha çok tasarımı vs. hoşuma gidiyor.
Ben Samsung'un tarayıcısını kullanıyorum ve oldukça akıcı. Fakat Chrome da kullanabilirsiniz aralarında çok büyük bir fark gözüme çarpmadı. Samsung'un daha çok tasarımı vs. hoşuma gidiyor.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.823 Makaleler 13 Çözümler 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #8 Her iki tarayıcı da çok iyi. Ben Chrome alıştığım için onu daha çok kullanıyorum PC'den alışkanlık olmuş. Samsung Internet tarayıcısı da kullanıyorum.
Her iki tarayıcı da çok iyi. Ben Chrome alıştığım için onu daha çok kullanıyorum PC'den alışkanlık olmuş. Samsung Internet tarayıcısı da kullanıyorum.
T The Batman Decipat Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 959 Çözümler 1 Yer Gotham 27 Aralık 2020 #9 Chrome reklam engelleyici desteği sunmadığından kaybediyor. PC'de vazgeçilmezim Chrome. Mobilde aynı şeyi söylemem.
Chrome reklam engelleyici desteği sunmadığından kaybediyor. PC'de vazgeçilmezim Chrome. Mobilde aynı şeyi söylemem.
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 27 Aralık 2020 #10 Hocam Chrome bilgisayarda RAM yiyor, mobilde ekstra şarj yer mi peki?