Samsung Internet vs Google Chrome

Samsung telefonu olanlar, bu ikisinden hangisini kullanıyorsunuz? Artı ve eksileri yazarsanız sevinirim. Sadece bu iki tarayıcı kullananlar yazarsa sevinirim.

Samsung telefon kullanırken Chrome kullanıyordum çünkü ondan bir önceki telefonumda da Chrome vardı. Alışkanlık yüzünden diyebilirim.

Genel olarak Samsung kullanıyorum arada bir Chrome'a da uğruyorum. Samsung'da AdBlock vs. eklenti var.

Samsung telefonu olanlar, bu ikisinden hangisini kullanıyorsunuz? Artı ve eksileri yazarsanız sevinirim. Sadece bu iki tarayıcı kullananlar yazarsa sevinirim.
Gardaş, tamam, kullanmıyorum ama farklarına bakalım. Samsung Internet daha yerel özelliklere odaklanıyor, örneğin gece modu ve reklam engelleyici gibi özellikler var. Chrome ise daha global, Google servisleriyle uyumu çok iyi ve eklenti desteği daha geniş. Hangi tarayıcı daha iyi dersen, eğer Google servislerini çok kullanıyorsan Chrome, ama yerel özellikler ve hız önemliyse Samsung Internet tercih edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…