s.aksoy Centipat Katılım 5 Haziran 2021 Mesajlar 114 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2021 #1 Varsayılan arama motoru "Samsung Internet" olduğu halde herhangi bir linki tıkladığımda "Google" ile açılıyor, ben "Samsung internet" ile açılmasını istiyorum. Samsung müşteri hizmetleri dahi uzaktan erişim ile ayarlayamadı. Neden? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2021
Varsayılan arama motoru "Samsung Internet" olduğu halde herhangi bir linki tıkladığımda "Google" ile açılıyor, ben "Samsung internet" ile açılmasını istiyorum. Samsung müşteri hizmetleri dahi uzaktan erişim ile ayarlayamadı. Neden?
2 24099 Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 11.253 Makaleler 33 Çözümler 224 26 Haziran 2021 #2 Çünkü öyle bir arama motoru yok. Samsung Internet bir tarayıcıdır, Google ise bir arama motorudur. Artı 0 Eksi
311989 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.729 Çözümler 7 26 Haziran 2021 #3 Chrome'u varsayılan tarayıcınız yapma - Android - Google Chrome Yardım Chrome'u varsayılan tarayıcınız yaparsanız tıkladıÄınız baÄlantılar mümkün olduÄunda otomatik olarak Chrome'da açılır. Bazı ülkelerde varsayılan tarayıcınızı seçmeniz istenebilir. Varsayılan tarayıcı support.google.com Buradan ayarı Google yerine Samsung Internet yapabilirsiniz. Düzeltme: arama motoru zaten varsayılanmış. Artı 0 Eksi
Chrome'u varsayılan tarayıcınız yapma - Android - Google Chrome Yardım Chrome'u varsayılan tarayıcınız yaparsanız tıkladıÄınız baÄlantılar mümkün olduÄunda otomatik olarak Chrome'da açılır. Bazı ülkelerde varsayılan tarayıcınızı seçmeniz istenebilir. Varsayılan tarayıcı support.google.com Buradan ayarı Google yerine Samsung Internet yapabilirsiniz. Düzeltme: arama motoru zaten varsayılanmış.