Samsung J2 Core brick oldu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki videoyu izleyerek yapabilirsiniz, İyi forumlar.

Knk dün aynı videoyu izleyerek yaptım kdkdjejdknds

Bu arada twrp yüklemek istiyorum ben bir tane buldum da brick olmuştu işte bulabilir misin?
Hocam o cihaz için uğraşa girilmez. Bulsanız bile gene softbrick olma riski çok yüksek. J7 Prime 2 cihazıma TWRP yüklemiştim ancak vendor olmadığı için ROM atamamıştım. Bence öyle bir risk almayın. Cihazınız zaten Android GO kullanıyor.

Hmm bende de twrp yüklü j7 prime var hız açısından google Pixel atmayı düşünüyordum telefonun yedeğini almıştım bu arada Vendor dosyası ne oluyor ben baktım da yine anlamadım tam olarak.

Hmm bende de twrp yüklü j7 prime var hız açısından google Pixel atmayı düşünüyordum telefonun yedeğini almıştım bu arada Vendor dosyası ne oluyor ben baktım da yine anlamadım tam olarak.
Satın alınan ürünlerin ve hizmetlerin sağlayıcısını belirtmek için kullanılır. İnternette bu şekilde yer almaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…