Samsung J200F cihaza stock ROM olmuyor

Daha fazla  
Merhaba. Samsung J200F cihaza Odin ile stock ROM yükledim yüklendi olarak gözüktü ama telefonu yeniden başlatınca tekrar download modunda açılıyor recovery modunda bile açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Samsung J200F cihaza Odin ile stock ROM yükledim yüklendi olarak gözüktü ama telefonu yeniden başlatınca tekrar download modunda açılıyor recovery modunda bile açılmıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Romu samfw sitesinden edinin.

Odin ile yazılımı kurdum onaylandı ama gene aynı hatayı alıyorum cihaz yazılım sonrası tekrar download modunda açıldı recovery moduna hiç giremiyorum zaten.

Pit i nasıl deneyeceğim hocam video yu izledim ama anlamadım.

ROM dosyasının içinde pit dosyası olmalı.

Devamı normal ROM yükleme adımları.

Samsung USB driver ın kurulu olduğundan emin ol.

Son düzenleme:

TWRP de olmuyor.

TWRP yüklemek istediğimde fail hatası alıyorum nasıl yükleyebilirim?

Son düzenleme:
TWRP de olmuyor.

TWRP yüklemek istediğimde fail hatası alıyorum nasıl yükleyebilirim?

Of of stock ROM da TWRP olmaz.
Stok ROM'da ROM'un kendisine ait recovery dosyası zaten bulunur TWRP ile işiniz yok sizin pit doyasını da stok ROM'un içinden CSC file dosyasını WinRAR ile açarak alacaksınız işte.

Ancak sizin cihaz için kurulum farklı biraz eğer ROM'unuz tek parçalıysa.
Kurulum videosu burada.

Son düzenleme:

Tamam ama ben Custom ROM arıyorum Android yüksek olan.

Tamam ama ben Custom ROM arıyorum Android yüksek olan.

En fazla Android 7.12 var bu cihaz için sanırım bu konuya bakman faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…