Alibüyükdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 1 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar elimde Samsung J3 2017 var ve lineage OS ROM yüklemek istiyorum fakat bulamadım nasıl yükleyeceğim? Veya bahsettiğim telefona uygun ROM var mı?
Arkadaşlar elimde Samsung J3 2017 var ve lineage OS ROM yüklemek istiyorum fakat bulamadım nasıl yükleyeceğim? Veya bahsettiğim telefona uygun ROM var mı?
Karl Marx Megapat Katılım 2 Ağustos 2017 Mesajlar 414 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2021 #2 Buradaki rehberi takip edebilirsiniz.
Alibüyükdemir Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 1 Ağustos 2021 #3 Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Karl Marx dedi: Buradaki rehberi takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Open GApps Project böyle bir siteye attı ne yapmama lazım burada. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ağustos 2021
Ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Karl Marx dedi: Buradaki rehberi takip edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... The Open GApps Project böyle bir siteye attı ne yapmama lazım burada.