Öncelikle merhaba ben samsung galaxy j3 aldım. 1 hafta önce bir tanidigimizdan aldık o nedenle 500 TL'ye aldık. Cihazın yanında sarj makinesi vb kutu yoktu sadece cihaz vardı sanırım bu yüzden ucuzdu telefonun güncellemeleri var mı diye bakayım dedim ancak cihazınızın işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirilmiş dedi ben de telefonun kaçak olduğunda şüphelendim ama telefon gayet iyi teknosa'da yazan özellikleri ayni kamerası ve dokunmatigi harika google play Store'da sorun cikrmiyor. İnternette araştırdım cihazın IMEI'sinine sonu 01 ya da 10'la bitiyosa orjinalmis beninkinin sonu 01 ve birde *#0*# tuslayarak sadece samsung orjinal cihazların girebildigi test yerinede girebiliyor anlamadım bende merak edip ROM mu atılmış acaba dedim ve telefonda CWM Recovery Menüsü olup olmadığına baktım ve varmış sanırım. Aldığımız yer içine ROM atmış şimdi ben içine CWM recoveryden orjinal ROM atsam sorun cikar mi ve yaptiğim orjinallik testleri kesin mi yani cihazım orjina lmi merak ediyorum. Cevaplarını zaman için şimdiden tesekkurler.