Sizce ithalat garantili J3 Pro alınır mı ? Birde ithalatçı telefonlar normal telefonlar gibi güncelleme alıyor mu ? Kullanıcı yorumlarında bazı bölümlerin İngilizce olduğu söyleniyor bunlar güncelleme ile geçer değil mi ? Telefonu bir bayan kullanacak. Grand prime plus düşünüyordum ama ekranı yüzünden vazgeçtim. Bütçe en fazla 700-800 TL.
Onun yerine Alcatel Idol 3 5.5 16GB 700TL. Tasarım çok ön planda ise Alcatel Idol 3 5.5 gayet iyi fakat LG K10 bakılabilir tasarım için. Bence hoş gibi.
Vestel Venus V3 5580, Lenovo K5 Plus ve General Mobile GM 5 modellerinden birini almanızı öneririm. Bu üçü arasından ben V3 5580 modelini alırdım. Ekran, batarya ve kamera tarafında daha iyi bir telefon. Güncelleme için en iyisi GM 5.
Öncelikle ithalatçı telefonlar normal Türkiye garantili modeller gibi güncelleme alır. J3 PRO modeline güncelleme falanda gelmez, giriş seviyesi Android modellerin güncelleme alması çok zor. Bu modele gelirsek donanım ve performansı giriş seviyesi direk, kamerası iyi değil, batarya performansı ise iyi bu modelin. K10 MTK 6752 ve 2 GB RAM'li olan modeli bu telefondan hem donanım, performans ve kamera olarak daha iyidir.
K10 alacaksan dikkat et, çeşitli varyasyonları var, bazılarında RAM kısılmışken, bazı modellerinde donanımı daha düşük. SD 410 ve MTK 6752 bulunduran iki modeli olduğunu belirteyim sana.
LG K10 alınabilir. Performansı, stabilliği ve tasarımı düşünülecek olursa en iyi fiyat/performans telefonu. LG'ye kötü yaklaşmayın. Servis kötü olmasa çok kötü bir marka değil.