yunusemredgn01 Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 14 11 Ağustos 2020 #1 Telefonum Samsung J3 babam bana kasarsa. Veya donarsa yeni tel alacak, telefonda root yok.
2 291987 Hectopat Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 877 Çözümler 1 11 Ağustos 2020 #2 Hızına yetişemediniz sanırım .
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #3 Direk babandan istemeyi denedinmi? Bu arada ben kendim telefon almak için çalışıyorum. Önce telefonun olduğu için şükret. (Tuşlu kullanıyorum)
Direk babandan istemeyi denedinmi? Bu arada ben kendim telefon almak için çalışıyorum. Önce telefonun olduğu için şükret. (Tuşlu kullanıyorum)
F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 11 Ağustos 2020 #4 Batarya bağlantı noktasına yalıtkan bir şey koyun kağıt gibi telefon bozulmuş sanabilir babanız ya da önemli verileri yedekleyin ve telefonu sıfırlayın ve virüs bulaştırın.
Batarya bağlantı noktasına yalıtkan bir şey koyun kağıt gibi telefon bozulmuş sanabilir babanız ya da önemli verileri yedekleyin ve telefonu sıfırlayın ve virüs bulaştırın.
yunusemredgn01 Hectopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 14 11 Ağustos 2020 #5 MehmetE. dedi: Direk babandan istemeyi denedin mi? bu arada ben kendim telefon almak için çalışıyorum. Önce telefonun olduğu için şükret. (Tuşlu kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Demedim ve benim de tek telefonum var babamın maddi durumu Allah'a şükür iyi.
MehmetE. dedi: Direk babandan istemeyi denedin mi? bu arada ben kendim telefon almak için çalışıyorum. Önce telefonun olduğu için şükret. (Tuşlu kullanıyorum) Genişletmek için tıkla... Demedim ve benim de tek telefonum var babamın maddi durumu Allah'a şükür iyi.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #6 Peki. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi virüs yüklemek kesin çözümdür. Veya merdiven boşluğundan düşür. Ama babana söylemeyi dene ilk önce.
Peki. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi virüs yüklemek kesin çözümdür. Veya merdiven boşluğundan düşür. Ama babana söylemeyi dene ilk önce.