Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2024 #1 Selamlar, zamanında lineageOS kurmuştum. Şuan sorun yaşıyorum, güncel ROM nereden bulabilirim?
3 377914 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 823 4 Şubat 2025 #2 Deluxonik dedi: Selamlar, zamanında lineageOS kurmuştum. Şuan sorun yaşıyorum, güncel ROM nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlar yasadınız? hangi romu yüklediniz?
Deluxonik dedi: Selamlar, zamanında lineageOS kurmuştum. Şuan sorun yaşıyorum, güncel ROM nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... ne gibi sorunlar yasadınız? hangi romu yüklediniz?
Deluxonik Hectopat Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 700 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #3 377914 dedi: ne gibi sorunlar yasadınız? hangi romu yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Lineage OS. Telefon kapanınca bootlanmıyor, formatlamak gerekiyor. Şarj bitince vb.. sıkıntı oluyor.
377914 dedi: ne gibi sorunlar yasadınız? hangi romu yüklediniz? Genişletmek için tıkla... Lineage OS. Telefon kapanınca bootlanmıyor, formatlamak gerekiyor. Şarj bitince vb.. sıkıntı oluyor.