HİS NAME İS EFE Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Ağustos 2021 #1 Samsung j4+ Cihaza ekran aldım takıyorum görüntü gelmiyor.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.000 Çözümler 25 30 Ağustos 2021 #2 HİS NAME İS EFE dedi: Samsung j4+ cihaza ekran aldım takıyorum görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekranı doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
HİS NAME İS EFE dedi: Samsung j4+ cihaza ekran aldım takıyorum görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Ekranı doğru bağladığınıza emin misiniz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 30 Ağustos 2021 #3 HİS NAME İS EFE dedi: Samsung j4+ cihaza ekran aldım takıyorum görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye aldınız ve ekran original mi yoksa yan sanayi mi bir de eski ekranı çıkarırken düzgün çıkarttınız mı ?
HİS NAME İS EFE dedi: Samsung j4+ cihaza ekran aldım takıyorum görüntü gelmiyor. Genişletmek için tıkla... Kaç TL'ye aldınız ve ekran original mi yoksa yan sanayi mi bir de eski ekranı çıkarırken düzgün çıkarttınız mı ?
Ceuntry Decapat Katılım 16 Mart 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mart 2022 #4 Şu an hangi telefonu kullanıyorsun ve memnunmusun?